LIFESTYLE

George Burcea a tăcut și a făcut! I-a dat lovitura de grație fostei soții! Andreea Bălan nu are ce face, este obligată de instanță

George Burcea a tăcut și a făcut! I-a dat lovitura de grație fostei soții! Andreea Bălan nu are ce face, este obligată de instanță.

Surpriza a fost una colosală: în timp ce Andreea Bălan susținea că nu mai e în război cu tatăl fetelor și că acum, el fiind plecat în America, ea decide tot, George Burcea o dădea în judecată!

Motivul pentru care actorul s-a adresat instanței? Cât timp s-a aflat peste Ocean, George Burcea ar fi încercat în zadar să ia legătura cu fiicele lui pentru că Andreea Bălan nu i-ar fi răspuns la telefon.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Andreea Bălan, obligată de instanță să-i răspundă la telefon lui George Burcea

Andreea Bălan a fost a fost dată în judecată de George Burcea. Iar acum este obligată de instanță să-i răspundă la telefon de cel puțin trei ori pe săptămână fostului soț.  Actorul a susținut că mama fetelor nu i-ar fi permis să ia legătura cu ele cât timp el s-a aflat în America.

„Întrucât în timp ce George Burcea se afla în America și-și suna aproape zilnic fetele, iar mama minorelor nu îi raspundea decât după două săptămâni, acesta a dat o în  judecată, prin ordonanță președințială. Potrivit procedurilor, instanța s-a pronunța în nici 30 de zile. Burcea a câștigat procesul. Automat, și dreptul de a vorbi la telefon cu fetițele de trei ori pe săptămână…. Andreea Bălan a fost astfel obligată de instanță să îi răspundă la telefon tatălui minorelor”, a declarat o sursă judecătorească pentru cancan.ro.

Pe de altă parte, Andreea Bălan insistă în continuare pentru custodia exclusivă asupra minorelor. Cântăreața a făcut apel la decizia instanței, dată anul trecut. Primul termen al procesului va avea loc abia în luna septembrie, după vacanța judecătorească.

Citeste mai mult
Comentarii: