LIFESTYLE

De ce nu a mai făcut copii Viorica Dăncilă! Fostul premier a înfiat un băiat, apoi a decis să nu aibă şi urmaşi biologici, motivul este extrem de sensibil

Pe fiul ei, Victor, l-a luat de când avea cinci zile. Viorica Dăncilă s-a îndrăgostit de bebeluşul părăsit în spitalul din Videle instantaneu… Avea 26 de ani şi nu avea de gând să înfieze, doar că o prietenă i-a povestit despre băieţelul abandonat şi pur şi simplu i-a intrat la suflet imediat ce l-a văzut.

M-a sunat o colegă și mi-a spus dacă vreau să merg la spital, ca să vedem un copil care fusese părăsit. Când l-am descoperit pe Victor avea răni la mâini. Când am văzut acel ”ghemotoc” m-am hotărât să îl înfiez.”, a povestit candidatul la alegerile prezidenţiale, într-un interviu pentru Antena 3.

Viorica Dăncilă l-a îndrăgit pe Victor pe loc. Asta în ciuda faptului că, la început, soţul Cristinel şi mama ei n-au fost de acord cu decizia ei. „M-am internat în spital ca să mă învăț cu el. A fost și norocul meu, dar și norocul lui. Pe Victor l-am iubit și îl iubesc necondiționat. Mi-a schimbat viața și mi-a schimbat-o în bine. Nu a fost deloc ușor să îl înfiez, cu acte și toate documentele. Stăteam în Videle, aveam un apartament cu două camere.”, a mărturisit fostul prim-ministru.

Citeşte şi: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Sfaturi de la mama ei

Mulţi s-au întrebat care a fost motivul pentru care Viorica Dăncilă şi soţul ei n-au mai avut şi proprii copii biologici. Iar preşedintele PSD a dezvăluit ce a stat în spatele acestei decizii. „Mama mea mi-a spus un lucru: dacă vei face un copil al tău, vei face diferențe. Ai grijă. Atunci s-a dus o luptă în mine, mi-a fost teamă că va exista această diferență, și am decis să nu mai facem un copil. Soțul a fost de acord. Eu și soțul meu ne-am dedicat viața lui Victor”, a mai spus premierul.

Cel mai mare regret al vieții sale este că n-a petrecut mai mult timp cu fiul ei. Că din cauza politicii, nu i-a oferit mai multă atenție. „Am un regret că am stat mult plecată, din cauza politicii, și nu am stat cu Victor. Mama mea a stat mult cu Victor, l-a iubit foarte mult pe fiul meu. Părinții mei s-au despărțit. Tatăl meu și-a făcut o altă familie, eu am rămas la mama. Când a murit, eu eram la Strasbourg. Mama avea 82 de ani. A fost un șoc, nici acum nu mă pot obișnui cu ideea…”, a mai spus Viorica Dăncilă la Antena 3.

 

Comentarii: