REVIEW

De ce NU ar trebui să mergi la culcare cu părul ud

Foto: Pinterest.com

Pentru majoritatea femeilor parul reprezinta un avantaj al frumusetii lor, de aceea este foarte importanta ingrijirea acestuia. De multe ori se intampla  ca multe dintre noi sa ne culcam cu parul ud, imediat dupa ce l-am spalat.

Expertii in domeniu sustin ca acest obicei ar trebui sa fie evitat, deoarece poate influenta in mod negativ starea sanatatii podoabei capilare.

Daca veti merge la culcare cu parul ud, avand parul infasurat intr-un prosop, acest obicei inofesiv poate produce prejudicii podoabei tale capilare.

Specialistii sunt de parere ca in cadrul somnului de tip REM, temperatura corpului creste si asa se poate majora si temperatura pielii capului. Invelirea in prosop favorizeaza cresterea umiditatii, iar drept urmare apar si se manifesta durerile de cap.

Foto: Pinterest.com

Marie Claire scrie ca pernele din dormitor reprezinta un loc foarte bun pentru bacterii, deoarece materialul textil absoarbe transpiratia, celulele moarte ale pielii si uleiurile secretate de corp.

SECRETELE oamenilor care arată mai TINERI decât sunt în realitate

Trebuie sa stiti ca podoaba capilara umeda poate sa imbibe prosopul cu apa, iar acesta va transfera umiditatea pe perna, care va deveni treptat un loc numai bun pentru inmultirea bacteriilor.

Lucrurile ENERVANTE pe care le face când e în pat cu tine

DIY/ Trucuri de frumusețe pentru un TEN PERFECT

De asemenea, parul se poate distruge cu lejeritate in cazul in care este ud. Daca doriti sa va pastrati parul mai sanatos si mai puternic, este necesar sa renuntati in mod definitiv la obiceiul de va duce la culcare cu parul ud!

Foto: Pinterest.com

 

Comentarii: