REVIEW

De ce NU este indicat să comanzi anumite produse online

Foto: mansour.msol5.com

Mai multe femei au împărtăşit în mediul online fotografii cu produsele pe care şi le-au comandat online: poze cu produsul pe care credeau că îl achiziţionează şi poze cu produsul care le-a fost livrat, de fapt.

Potrivit The Independent, site-urile de cumpărături precum eBay sunt accesate de cei care iubesc acest hobby, mai ales de cei care adoră să îşi înnoiască garderoba, dar produsul comandat nu seamănă întotdeauna cu cel livrat, notează Mediafax.

Mai multe femei, dezamăgite de produsele pe care le-au primit, au publicat poze în mediul virtual pentru a atrage un semnal de alarmă: realitatea bate aşteptările.

Iată câteva exemple:

O femeie şi-a comandat ceea ce părea a fi o rochie de vis cu dantelă şi broderie fine, dar ce i-a fost livrat nu seamănă absolut deloc cu rochia din imaginile de pe site-ul de promovare al articolului vestimentar.

“Având în vedere că vine sezonul balurilor, doar vreau să vă reamintesc că nu ar trebui să vă comandaţi rochii online”, a fost mesajul unei alte tinere care şi-a luat ţeapă.

ALFĂ ce spune CAFEAUA preferată despre partenerul tău

Orgasm de 60 de secunde? Ce trebuie să faci pentru a-l obține

Avocaderia, restaurantul newyorkez cu meniul dedicat fructului avocado

Automat pentru rugăciuni, instalat pe aeroportul din Stuttgart. Bagi fisa și… te rogi!

Indiferent că mărimea este potrivită sau nu, majoritatea rochiilor sau hainelor care sunt livrate nu sunt deloc ceea ce ar trebui. Materialul este prost, articolul vestimentar arată nefericit, iar în final, clientul este extrem de nemulţumit.

 

Comentarii: