LIFESTYLE

De ce nu fac nunta Pique cu Shakira! Motivul a fost dezvăluit de fotbalist

Gerard Pique și Shakira se iubesc ca la început. Și au trecut deja 12 ani de când sunt împreună și până acum nici musca n-a știut dacă vreunul dintre ei a avut vreo bucurie în afara casei. Familia pare mai solidă ca oricând, cei doi copii sunt măricei, însă chiar și așa, nu bat clopote de nuntă.

Și se pare că nici în viitorul apropiat nu se va întâmpla ceea ce toată lumea mondenă și sportivă așteaptă. De ce? ”Nu suntem căsătoriți. Asta este mentalitatea ei. Dar îmi place cum suntem acum. Avem doi copii, funcționăm bine ca un cuplu. Așa că nu este nevoie să fim și căsătoriți.”, a explicat Pique pentru Mundo Deportivo.

”Să fiu sinceră, mă sperie de mama focului. Nu vreau ca el să mă vadă ca pe o soție. Vreau să mă vadă ca pe o iubită, ca pe o prietenă.”, spunea și Shakira, în urmă cu ceva timp, pentru revista HOLA!

CITEȘTE ȘI: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

Ea a cântat și l-a încântat

La Cupa Mondială din Africa de Sud din 2010, Shakira a fost artista care a interpretat imnul oficial al competiției, piesa „Waka waka”. Atunci Pique și-a făcut curaj să o abordeze pe artista care este mai mare ca el cu zece ani.

„Ea era deja acolo, pentru că urma să cânte la ceremonia de deschidere. Eu am sunat-o și am întrebat-o cum e vremea. E clasica întrebare stupidă. Am ajuns în punctul în care i-am spus că va trebui să ajungem în finala Cupei Mondiale pentru a ne vedea din nou. Urma să cânte și la finală.”, a povestit Gerard Pique la emisiunea lui Gary Neville, The Overlap.

Pique și Spania au câștigat titlul mondial în Africa, iar ulterior fotbalistul și focoasa cântăreața au devenit oficial un cuplu.

 

 

 

Comentarii: