LIFESTYLE

Acuzații dureroase ale fiului adoptiv al Luminiței Anghel la adresa tatălui vitreg: ”M-a călcat în picioare!”

David Pușcaș a fost adoptat de Luminița Anghel și de primul ei soț, Marcel Pușcaș, fost fotbalist, acum oficial de club. După divorț, artista și-a refăcut viața alături de un alt bărbat.

Asupra lui Silviu Dumitriade se îndreaptă toate acuzațiile lui David Pușcaș. „El a schimbat lucrurile în casă. Nu m-a dorit. Nici familia lui. Mi-au impus o grămadă de restricții, de intrat în casă, de ajuns acasă.

În liceu trebuia să ajung la ora 20.00 în casă, dacă depășeam era nasol, eram pedepsit, eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. Nu aveam voie în sufragerie cu ei, trebuia doar să stau în cameră închis”, a povestit David Pușcaș, relatează Click!.

„M-a călcat în picioare, efectiv. Nimeni în viața mea nu a dat în mine cum a dat el în mine, m-a călcat în picioare. Pumni, picioare. Mama era sus în sufragerie și nu s-a băgat”, a susținut David, în cadrul emisiunii „În oglindă, găzduită de Mihai Ghiță.

„Am dormit în scări de bloc. Chiar și în scara blocului în care locuiam. Nu am fost primit în casă nici când era iarnă și frig afară”, a mai declarat tânărul, și el cântăreț ca mama lui.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

”M-am simțit vinovat că nu m-am dus la tata!”

Fiul adoptiv al cântăreței și al fostului fotbalist a ales după divorț să locuiască alături de mama sa. Regretă, iar acum spune că nu mai au nicio legătură.

„M-am simțit vinovat că nu m-am dus la tata. Cu mama nu mai am nicio treabă. Am trăit 18 ani în casa unui străin. Oare ce am însemnat pentru ea? Ea a spus că a adoptat la impuls”, a mărturisit fiul Luminiței Anghel, despre care David spune că este o persoană toxică.

 

 

 

Comentarii: