HOROSCOP

HOROSCOP 11 mai 2022

Berbec Încearcă să fii rezervat astăzi pentru a reuși să eviți o eventuală confruntare. Cu toate astea, este o zi grozavă pentru a-ți evalua mai îndeaproape obiectivele importante.

Taur
Este o zi plină de provocări pentru tine. Dacă faci parte dintr-un grup sau o echipă, ori pur și simplu te afli între prieteni, nu te vei simți în lagrul tău. Poate stârnești gelozia altora? Există o singură modalitate de a afla. Spune lucrurile clar și direct, și vei elimina orice sentimente rele din grupul tău.

Gemeni
Călătoriile, un proiect sau o casă nouă ar putea fi câteva dintre lucrurile pe care încerci să le realizezi de ceva vreme. Însă pentru a la transforma în realitate este posibil să-ți pui relațiile în pericol, așa că ți se par de neatins. Poate că mai întâi trebuie să lucrezi la relațiile tale înainte de a le realiza.

Rac
Astăzi vei merge pe una din două căi. Fie te întorci spre interior și meditezi într-un colț, fie îți vei găsi un prieten bun și îți vei destăinui nemulțumirea. Nu ezita să lași garda jos și să te exprimi mai sincer decât este obișnuit pentru tine. Nu-ți face griji că problemele tale îl vor plictisi pe prietenul tău. Prietenii adevărați sunt bucuroși să vă ajute. Ai face la fel, nu-i așa?

CITEȘTE ȘI: De ce SE DESPARTE de tine în funcţie de zodie

Leu
Astăzi va fi o zi excelentă pentru a întâlni oameni interesanți. Și nu va fi nimic superficial în aceste întâlniri. Dimpotrivă, oamenii pe care îi vei întâlni te vor atinge profund și te vor mișca la nivel emoțional. Dar nu te lăsa sedus doar de idei!

Fecioară
Te poți aștepta ca ziua de azi să fie oarecum intensă. Chiar dacă ai luat o decizie conștientă de a nu lăsa nimic să te doboare, s-ar putea să adăpostești totuși unele emoții negative din ultimele zile. Profită de acest timp pentru a scăpa de stres. Vorbește cu cineva apropiat sau fă sport. O activitate artistică, cum ar fi desenul sau fotografia, te va ajuta la eliminarea unei părți a supărării.

Balanță
Ești un mic luptător dar îți este dificil acum să te opui. Preferi să călătorești singur, mergând în fluxul tău privat după cum crezi de cuviință. Cu toate acesteaa sunt zile oportune pentru a încerca să te alături celorlalți. Unele evenimente pot avea loc pentru a-ți aminti de beneficiile comunității.

Scorpion
Fii disciplinat cu corpul tău. Ai grijă la ce și cât mănânci. Asigură-te că dormi suficient. Și chiar dacă îți reproșezi că nu ai timp, fă mișcare. Nu aștepta o urgență înainte de a lua măsuri. Tu controlezi cum te simți. Sănătatea este esențială pentru bunăstarea ta, ca să nu mai vorbim de viața ta!

CITEȘTE ȘI: Ce PARFUM să folosești pentru a-l CUCERI, în funcție de zodie

Săgetător
Dacă ai simțit o furie profundă, astăzi nu este ziua în care să o eliberezi, ci mai degrabă ziua în care să iei în considerare sursa. Orice adunări mari de familie sau prieteni ar trebui evitate. Asta nu înseamnă că poți să-ți iei o zi liberă! Doar fii foarte atent la temperamentul tău. O mică izolare te va ajuta în mare măsură să scapide tensiune și îți poate oferi câteva perspective importante.

Capricorn
Dacă ai resentimente față de cineva, ele reapar astăzi la suprafață. S-ar putea să fii intransigent sau chiar răzbunător. Să-i spui acelei persoane cum te simți, nu va rezolva problema și îți va provoca mai multă durere. Eliberează-ți furia într-un mod sănătos, cum ar fi o formă de activitate fizică intensă.

Vărsător
Nu suferi proștii cu plăcere, iar proștii superficiali cu atât mai puțin. Vrei să le dai o lecție. Ești foarte intransigent astăzi și nu înțelegi de ce alții nu au aceleași standarde înalte cu ale tale. Dar ești cu adevărat la fel de sincer pe cât te aștepți să fie alții?

Pești
Iată o zi a provocărilor. Ești un profesionist în a te întreba pe tine însuți ce ai realizat. Ce ai creat în ultimii 10 ani? Ai urmat exemplul altcuiva pentru că te-ai îndoit de tine? Ai fost veșnic aproape pregătit? Ai îndrăznit să sari în proiecte care erau încă imperfecte? Acestea sunt întrebările care trebuie abordate.

 

Comentarii: