REVIEW

De ce să cumperi un Samsung S10 Plus dacă îți dorești un telefon de ultimă generație?

Cauți să investești într-un telefon mobil de ultimă generație care nu doar să-ți asigure toate funcțiile de care ai nevoie, dar să-ți ofere și un design deosebit sau să se comporte ca o baterie portabilă pentru celelalte dispozitive pe care le folosești? Samsung S10 Plus poate fi telefonul ideal pentru nevoile tale.

Lansat cu ocazia celei de-a zecea aniversări a liniei Galaxy, Samsung Galaxy S10 Plus este un telefon care satisface aștăptările celor mai mulți din cei care l-au testat până acum.

Câteva din caracteristicile cu care acest telefon iese în evidență la prima utilizare sunt:

・senzorul ultrasoni de amprente;
・display-ul Infinity-O;
・cinci camere de fotografiat;
・modul Bright Night;
・procesorul Snapdragon 855;
・bateria de 4100 mAh.

5 Motive pentru care Samsung Galaxy S10 Plus își merită investiția

#1 Design extraordinar caracteristic unui telefon premium

Dacă poți să treci cu vederea decupătura pentru camerele frontale ultraperformante din ecranul telefonului, Samsung Galaxy S10 Plus este un telefon cu un design absolut impecabil. Iar pentru cei care consideră decupătura pentru camere un factor de distragere a atenției, o imagine de fundal neagră sau închisă la culoare poate reprezenta soluția perfectă. Materialele din care este confecționat aparatul, dar și ecranul cu margini rotunjite, dau un plus de eleganță unuia din cele mai frumoase dispozitive create de Samsung până acum. De asemenea, pentru un plus de protecție poți opta pentru o husă special creată pentru acest tip de telefon din colecția de huse personalizate pentru Samsung S10 Plus a magazinului online Itelmobile.ro.

#2 Autonomie remarcabilă pentru un telefon cu atâtea funcții

Așa cum am menționat și mai sus, telefonul Samsung Galaxy S10 Plus este dotat cu o baterie de 4100 mAh ceea ce înseamnă că te poți bucura de internet și aplicații mult mai mult decât în cazul altor telefoane de același nivel lansate anul acesta. Utilizându-l la maxim în timpul testelor, cei mai mulți din cei care au folosit telefonul Samsung Galaxy S10 Plus au raportat o autonomie mai mare de 12 ore. Tot legat de baterie, încă un lucru demn de menționat cu privire la telefonul Samsung Galaxy S10 Plus este capacitatea sa de a încărca wireless și alte dispozitive.

#3 Cel mai bun procesor utilizat pentru un telefon cu sistem de operare Android

Datorită procesorului Qualcomm Snapdragon 855, telefonul Samsung Galaxy S10 Plus este cel mai rapid telefon cu sistem Android lansat până la această dată și în timpul unora dintre teste și-a demonstrat performanțele superioare chiar și față de principalul său competitor, iPhone XS. Jocurile de curse de exemplu, pot fi savurate din plin pe acest telefon deoarece nu are nici cel mai mic lag posibil, oferind astfel o experiență de joc nemaipomenită.

#4 Performanțe pentru care te încurajăm să plătești în plus

De multe ori, atunci când lansează unul sau mai multe modele ale aceluiași telefon, producătorii din întreaga lume încearcă să justifice prețul alternativei mai costisitoare prin dimensiuni. Dar în cazul telefonului Samsung Galaxy S10 Plus în comparație cu Samsung Galaxy S10, nu doar display-ul seminificativ mai generos, ci și performanțele legate de viața bateriei sau capacitatea de a imortaliza cadre sunt motive de a lua în calcul în favoarea variantei mai scumpe.

Dacă ai nevoie de un telefon cu o autonomie mare, sau de un aparat cu care să-ți faci poze selfie cu efect de bokeh, Samsung Galxy S10 Plus este dispozitivul care îți satisface dorințele.

#5 Software customizabil și simplu de utilizat

Samsung Galaxy S10 Plus are instalat software-ul OneUI ce oferă o experiență aproape intuitivă de utilizare a telefonului. Setările acestui dispozitiv au un număr limitat ceea ce face ca totul să fie foarte simplu. În plus, doar cu câteva mișcări poți controla funcția Wireless PowerShare sau filtrul pentru lumina albastră.

Din setările originale, telefonul este prevăzut cu trei butoane în partea de jos a ecranului, de la stânga la dreapta, după cum urmează:
・Recent Aps;
・Home;
・Back.
De asemenea, o funcție pe care iubitorii de emoticoane o vor aprecia cu siguranță este cea denumită AR Emoji cu care poți crea avatare cu propriul chip pe care să le utilizezi apoi în fotografii. De asemenea, datorită tehnologiei full-body tracking, acum nu doar fața, ci și întreg corpul îl poți scana și folosi pentru a crea stickere hazlii.

Comentarii: