LIFESTYLE

De cinci ori la olimpiadă, Adrian Crișan e sigur: ”Echipa feminină are șansă la medalie!”

Fostul jucător de tenis de masă Adrian Crișan are trecute în palmares cinci participări la Jocurile Olimpice. La Londra, Crișan a terminat pe locul 5 și acum are mare încredere că la Tokyo tenisul de masă românesc va cuceri prima medalie olimpică din istorie.

„Olimpiada e cea mai mare competiție pe care o visează un jucător. Eu de mic am visat la ea.  Cred că prima șansă la medalie o are echipa feminină. Plus dublu mixt, Ovidiu Ionescu cu Bernadette Szocs, care joacă bine împreună, joacă de mulți ani, este un dublu mixt sudat”, este părerea fostului medaliat la campionatele europene.

Retras din activitate anul trecut, Crișan a rămas în continuare alături de tenisul de masă românesc. De data aceasta, din postura de antrenor. Din octombrie anul trecut, pregătește viitoarele stele ale acestui sport, la clubul la care s-a format, CSM Bistrița.

„A fost o trecere ușoară. Cu adevărat e o altă meserie, încă mai am multe de învățat ca antrenor. La Bistrița am activat ca jucător timp de 35 de ani și vreau să dau copiilor din experiența mea … am jucat în străinătate  25 de ani și am purtat tricoul echipei naționale timp de 23 de ani”, mărturisește Crișan.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

Crișan despre antrenorul… Crișan

Cunoscut drept un jucător foarte temperamental, fostul ”olimpic” al României știe că pe bancă trebuie să fie mult mai calm. Totuși, recunoaște că încă mai trebuie să lucreze la acest capitol.

„Acum trebuie să fiu mai calm, trebuie să-mi dozez emoțiile. Mai am multe de lucrat, dar am văzut și la fotbal, pe Thomas Tuchel în finala Champions League că atunci când a ratat un atacant, s-a exteriorizat”, recunoaște…. antrenorul Adrian Crișan.

 

 

 

Comentarii: