LIFESTYLE

Matei Stratan, adevărul despre relația cu Andreea Raicu! Ce spune fostul iubit al Mădălinei Ghenea

Sunt luni bune de când lumea sau, cel puțin, tabloidele l-au cuplat pe fostul iubit al Mădălinei Ghenea cu Andreea Raicu. Mister Cash, mai concret, Matei Stratan, fiul de milionar care locuiește într-o impunătoare vilă de pe o stradă din inima Dorobanțiului, ar avea o relația cu diva care, întâmplător, are și firma la câteva clădiri de casa lui Stratan.

Andreea Raicu a și fost văzută ieșind la ceas de seară de la reședința lui Matei sau căutând loc de parcare în zonă, de foarte multe ori.

În plus, recent, Andreea și Matei s-au relaxat împreună pe iahtul de 8 milioane de euro ce aparține afaceristului și zicea lumea că s-ar înțelege și cu părinții tânărului.

Așa că tot poporul a avut impresia că s-a înfiripat ceva, mai ales că fostul model a confirmat că ar fi îndrăgostită, însă a ținut totul la secret, alimentând astfel zvonurile.

Doar că pe Matei Stratan bârfa nu l-a încântat, și și-a spus direct varianta, sătul de speculații. ”Am văzut că se vorbește foarte mult de faptul că eu și Andreea formăm un cuplu, nu este nimic adevărat. Cu Andreea suntem amici, atât, nimic mai mult.

Nu suntem în sensul ăla la care se gândesc mulți. Noi suntem într-un grup de prieteni și așa mai și ieșim, ne întâlnim”, a spus bărbatul cu care Mădălina Ghenea are un copil, pentru impact.ro.

CITEȘTE ȘI: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

Andreea și-a făcut ziua în Toscana

Ca o coincidență sau nu, cine știe?, poate cuiva îi convine ce bârfește lumea, aniversarea a celor 44 de ani a găsit-o pe Andreea în Toscana. Acolo unde părinții lui Matei dețin o serie de proprietăți.

Vedeta a pus pe rețelele de socializare imagini din Toscana, cu ea și prietenele ei. Care au sărbătorit-o la miezul nopții pe fosta prezentatoare TV.

„Ziua de naștere e acel moment în care te gândești la viața ta, la locul în care ești și la cel în care vrei să te îndrepți, la ce ai în viața ta și la ce îți dorești. Eu una am un singur cuvânt: RECUNOȘTINȚĂ pentru tot ce am, ce am primit ( plăcut sau neplăcut) și tot ce am simțit.

Vă mulțumesc pentru toate urările minunate și toate gândurile bune. Zilele acestea, pentru că ziua mea durează mereu câteva zile, m-am simțit extrem de iubită, răsfățată, liniștită, fericită, copleșită de generozitatea oamenilor din jurul meu, plină de recunoștință. Love you so much”, a scris Andreea Raicu, pe Instagram.

 

 

 

 

Comentarii: