HOROSCOP

HOROSCOP 21 iulie 2021

Berbec Simți nevoia de o schimbare. Dacă până mai ieri se auzea Dean Martin în surdină, schimbă placa și din casele lor răsună Bon Jovi. Să fie vina căldurii? Ține-o tot așa! Nu trebuie să trăiești după standardele pe care ți le impun alții și, mai mult decât atât, nu trebuie să stai cu teama că nu vei putea atinge nivelul impus de alții.

Taur
Ziua de astăzi se arată favorabilă pentru cei care își caută de mult timp un loc de muncă. Trebuie totuși să te arăți cumpătat, fiindcă nu tot ce zboară se mănâncă și nu orice contract e cel care-ți asigură drumul către fericire. Acordă atenție la ce semnezi și nu te grăbi! Graba strică întotdeauna treaba!

Gemeni
Pe cât de dual ești, pe atât de serios te arăți în ceea ce privește întâlnirea pe care ți-ai programat-o. Ai grijă, nu e o perioadă tocmai favorabilă pentru a ți se frânge inima. Dacă nu ai mai avut o relație stabilă de multă vreme, nu o vei avea nici în perioada următoare, fiindcă obiceiurile vechi nu se schimbă peste noapte.

Rac
În prima parte a zilei nu ai parte de liniște, dar spre final lucrurile se îmbunătățesc și primești și câteva complimente din partea celor dragi. Acceptă-le cu zâmbetul pe buze și mergi mai departe! Plin de energie, vei fi pus în situația de a rezolva mai multe lucruri deodată. Poți forța liniștit nota, pentru că ești în formă maximă și vei fi admirat și apreciat pentru tot ceea ce faci.

CITEȘTE ȘI: La ce VÂRSTĂ ar trebui să te căsătorești în funcție de zodie

Care sunt SINGURII bărbați din zodiac în care poți să ai ÎNCREDERE

Leu
În sfârșit s-a hotărât să se schimbe ceva în relația dintre voi doi. Ar trebui să mai cochetezi din când în când cu toleranța. Nu-l mai bate la cap, nu-i mai reproșa nimic măcar o zi și vezi ce se întâmplă. Pentru tine, ziua va fi prea scurtă pentru tot ceea ce ți-ai propus să faci. Ești într-o stare minunată și ai multă putere de lucru.

Fecioara
Ai parte de multe oportunități, e momentul ca lucrurile să se aranjeze de la sine. S-a zis cu nodurile în gât și lacrimile pe care nu le-ai arătat nimănui! Pentru prima dată după o perioadă destul de lungă, reușești să vezi lumea și viața cu alți ochi, ca și cum o perdea care te acoperea până acum ți s-a luat de pe față.

Balanță
Ai mari șanse să te îndrăgostești. Ar trebui să acorzi atenție persoanelor din metrou, de pe stradă, din autobuz, de la chioșc, nu știm de unde sare iepurele și cum începe o poveste mai ceva ca-n „Grease”. Ai nevoie de tandrețe, de gesturi frumoase și calde, poate de puțin răsfăț din partea persoanei iubite. Dacă lucrurile nu vin de la sine, nu aștepta, fă tu pasul!

Scorpion
Ar trebui să te oprești din tot ce faci, să tragi în piept o gură de aer proaspăt și să încerci niște autoanaliză. Păi, se poate? N-ai obosit să tot critici ce e în jurul tău și pe tine să nu te vezi? Renunță la aceleași argumente obosite. Haide, ia o pauză! Începi ziua cu o melancolie aparent fără cauză. Sunt gânduri și griji pe care subconștientul tău încearcă să le așeze.

CITEȘTE ȘI: Cum poți slăbi, în funcție de zodie

DE CE te va înșela, în funcție de zodie

Săgetător
În ultima vreme, cele mai mari probleme ale tale sunt scenariile pe care ți le faci singur și în care începi să crezi. Mai bine acordă-ți ție toată atenția asta prin care te închipui înșelată în diferite circumstanțe și fă-ți o ceașcă de ceai de mentă. Tinzi să privești doar perspectivele. Vei încerca să ignori regulile, situațiile-tabu și interdicțiile, și vei face exact ceea ce simți.

Capricorn
O cam dai în bară la interviuri, iar prin buzunare suflă vântul. Motivează-te puțin și fă câteva exerciții, te vor liniști; după ce te liniștești, vei găsi soluțiile tuturor problemelor și nu vei da peste și mai multe probleme. Ai nevoie de mai multă disponibilitate în ceea ce privește înțelegerea punctelor de vedere ale celor din jur.

Vărsător
Ți-ai cam luat-o în cap, insiști și insiști, vezi că nu merge, dar continui să insiști. Oprește-te, coboară-ți capul din nori, încetează să te mai gândești la lucruri irealizabile. Gata? Suntem prezenți, în sfârșit? Ia o carte bună, scrie în jurnal, lasă să treacă. Vei resimți imperios nevoia de a avea prieteni în jur, de a petrece timp alături de oamenii care te fac să te simți bine.

Pești
Uneori e mai bine doar să îți continui drumul, fără să te uiți înapoi. Schema e simplă: cazi, te ridici, cazi iar, te ridici, așa-i pe toate planurile. După ultimul șut dat optimismului tău, ai înaintat și mai mult. Deconectează-te de la tot și acordă-ți niște timp. Pare că-l meriți! Fii atent la cheltuielile pe care le faci, pentru că este posibil să apară altele, neprevăzute.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: