LIFESTYLE

Decizia care i-a schimbat viața și a făcut-o numărul 1 mondial! Simona Halep recunoaște tot!

Trăim în epoca în care operațiile estetice sunt la ordinea zilei. Iar implantul de sâni nu mai e demult subiect tabu. În aceste vremuri, când majoritatea femeilor apelează la operație de mărire a bustului, Simona Halep a decis că ei îi este mai bine să facă o micșorare.

Multă vreme a evitat să răspundă întrebărilor pe această temă. Dar acum Simona nu se mai rușinează să povestească decizie pe care a luat-o când mai era doar o copilă!

Marea campioană a recunoscut că a început atunci o altă viață, iar acea operație a ajutat-o să devină numărul 1 mondial în tenis.

CITEȘTE ȘI: Studiu alarmant al specialiştilor: Ce riscăm dacă petrecem mult timp în faţa televizorului – e foarte GRAV

”Spatele mă chinuia!”

În urmă cu ceva timp, Simona Halep mărturisea într-un interviu pentru TVR că a ajuns la medic chinuită de dureri de spate și probleme la coloană. În plus, bustul o împiedica foarte mult în joc, iar medicii i-au spus clar că acolo este sursa problemelor ei de sănătate.

Simona Halep a vorbit din nou despre această operație, într-un interviu acordat fostei campioane Chris Evert. “Despre operație, vreau să spun că nu am vorbit 7 sau 8 ani, am fost prea timidă să ating subiectul! A fost un subiect prea personal, așa că l-am ținut pentru mine, dar au trecut deja vreo doi ani de când împărtășesc cu ceilalți acest lucru.

Încurajez toate fetele care se confruntă cu problema asta să urmeze exemplul meu! Pentru mine a fost un impediment pentru a juca tenis! Spatele mă chinuia în acele momente. Deci fără operație nu aș fi putut ajunge în top!”, a spus Simona Halep.

 

 

 

 

Comentarii: