LIFESTYLE

Gabriel Dorobanțu, îngenuncheat de coronavirus! Artistul a ieșit din spital și și-a pierdut mama!

Gabriel Dorobanțu nu va uita niciodată ce a trăit cât a fost infectat cu coronavirus. A ajuns pe un pat de spital, la terapie intensivă și a avut nevoie de oxigen. A simțit că a trecut practic pe lângă moarte.

„Am avut Covid, am fost spitalizat, am fost într-o situație disperată, am fost la un pas de moarte. M-au ajutat asistentele și medicii să reînviu. Tratamentul a fost bun și m-am făcut bine. Dar, la 10 zile după externare, a murit mama. Au fost două mari cumpene, am crezut că nu voi mai putea cânta, din cauza problemelor mari respiratorii.”, a mărturisit artistul iubit de generații de români, la ”Acces Direct”.

Celebrul cântăreț s-a luptat cu virusul 12 zile și într-un final l-a dovedit. Doar că atunci când s-a întors acasă, slăbit și abia ținându-se pe picioare, Dorobanțu a mai trăit un șoc. Enorm. Mama lui, ființa pentru care ar fi făcut orice, a trecut în lumea celor drepți la doar câteva zile.

CITEȘTE ȘI: BOALA care l-a răpus pe Regele Mihai. Cum se manifestă și cât de dureroasă este

”N-am putut să-mi îngrijesc mama muribundă!”

Durerea a fost cumplită pentru îndrăgitul artist. Mama a fost persoana cea mai importantă din viața lui, pentru ea se mutase din București la țară, la aer curat, ca să le fie bine împreună.

”Eu cred că sunt un om puternic. Ajunsesem la 65 de kilograme în timpul spitalizării. Mă îngrozea că nu mai puteam să fac gimnastică, mă îngrozea că nu mai puteam să cânt, că obosesc dacă urc până în dormitor.

M-a îngrozit că nu puteam să o îngrijesc pe mama când era muribundă. După ce mergeam să îi dau un pahar cu apă, trebuia să mă așez să mă odihnesc pe un fotoliu. Sunt experiențe teribile prin care treci prin viață pe care n-ai mai vrea să le ai.

Nu că te face luptător, dar așa e viața, nu ai ce face. Depinde cum gândești, de liniștea ta interioră pe care trebuie să o ai”, a mărturisit artistul la Antena 1.

 

 

 

 

Comentarii: