HOROSCOP

HOROSCOP 22 aprilie 2021

Berbec Vei primi o nouă oportunitate de a te face remarcat, iar asta te ajută să-ți revină speranța, căci poate mai poți salva ceva. Te sfătuim să acționezi, pentru că știi exact ceea ce trebuie făcut în situația cu care te confrunți. Când o ușă se închide, o alta se deschide pentru tine. Nu te grăbi și discută toată situația.

Taur
Este ziua în care vei păși pe ușa care s-a deschis în fața ta, chiar pentru tine. Un nou început, o șansă unică din care vei avea o mulțime de lucruri de învățat. Sigur va fi oportunitatea de care aveai cu adevărat nevoie în acest moment al vieții tale. Te vei acomoda foarte repede și vei face față cu brio necunoscutului.

Gemeni
Ai primit o ofertă de job în afara țării, iar asta te bucură, pe de o parte, iar pe de alta, te cam sperie. Ești pregătită pentru această schimbare, pentru plecare. Ai toată încrederea și acționează fără niciun regret! Se întrevede o altă schimbare la orizont pentru tine.

Rac
Teama te ține pe loc și ar trebui să stea departe de tine, căci intuiția te tot îndreaptă spre ceea ce ai de făcut, la fiecare pas. Vrei să ai regrete mai târziu? Altceva mult mai bun te așteaptă dincolo de teamă. Nevăzutul este mult mai puternic de orice poți vedea clar acum. De obicei, ai curaj să te arunci cu capul înainte în necunoscut, acum ce anume te reține?

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care trebuie ”SĂ FUGI”

Zodiile care NU sunt făcute pentru căsătorie

Leu
Curajul de care dai dovadă în ultima vreme este demn de admirat de către toți cei din jur. Ideile tale îți arată și calea pe care trebuie să pornești. Oricare ar fi rezultatul, măcar știi că nu vei avea niciun regret, căci totul a fost pentru că ai dorit ceva mult mai bun pentru tine.

Fecioară
Ce se poate întâmpla în acest moment? De ce te temi și îți lipsește curajul pentru a declanșa toată acțiunea în viața ta? Niciun rău, doar binele te așteaptă, doar trebuie să ai mai multă încredere în tine însuți. Pericolul pe care încă îl vezi în spatele tău a dispărut, ești cât se poate de protejat de tot ce te poate pune în pericol.

Balanță
Contul ți se umple de bani pentru că ai muncit atât de mult în tot acest timp, iar ceea ce se află acolo, banii, reprezintă doar dovada că meriți. Fericirea aceasta este bine-venită, chiar dacă ai de gând să faci economie. Zgârcenia ta, așa cum glumesc prietenii, se numește cumpătare, nicidecum răutate.

Scorpion
Este nevoie să te gândești la o altă soluție. Cea pe care voiai să o aplici te va complica mai mult decât să te ajute să ieși din impas. Gândește-te bine și caută să găsești ceva, fără să fie nevoie de compromis. Fără complicații, fără ascunderea adevărului. Alta este soluția perfect potrivită.

CITEȘTE ȘI: Care sunt zodiile care trec UȘOR peste o despărţire

Zodiile care NU știu să piardă. Te numeri printre ele?

Săgetător
Echilibru și acțiune. Perfect, dar hai să și evoluezi puțin, căci ăsta este scopul vieții, al tău. Vrei mai mult pentru tine însuți și cei dragi? Atunci cere mai mult de la tine, pentru că vei primi mult mai mult. Învață să refuzi mai puțin, cel puțin nu înainte de a analiza totul. Și lasă deoparte ideea că „e imposibil”. Dacă vrei, imposibilul devine întotdeauna posibil.

Capricorn
Refuză să dai cu piciorul acestei șanse. E singura și îți va aduce foarte multe satisfacții, te va bucura și te va face să te gândești și mai des la performanță. Fă fiecare pas până vei reuși să ajungi acolo unde trebuie să fii, acolo unde este nevoie de ajutorul și experiența ta.

Vărsător
Gândește-te serios la perfecționare, la cursuri care să-ți mărească orizontul, la tot ce ți-ar putea crește încrederea în tine însuți, dar, mai ales, la tot ce ți-ar putea mări șansele de a fi remarcat de către mai multe persoane. Evoluția este importantă, dar, fără curaj, șansele de reușită scad dramatic.

Pești
Și în situații din familie ai nevoie de tărie, curaj și putere să acționezi pentru a putea îndrepta lucrurile pe făgașul lor normal, pentru a putea simți pacea, armonia și bucuria celor pe care îi iubești. Spune ce te tot nemulțumește – așa va ști fiecare ce să facă și cum să contribuie la îmbunătățirea relației dintre voi…

 

 

 

Comentarii: