LIFESTYLE

Declarație-șoc după 40 de ani: ”Eu l-am omorât pe Elvis Presley!”

Pe 16 august 1977, întreaga planetă a intrat în doliu: murise Elvis Presley. Rock-n-Roll-ului a fost găsit pe jos, în baie, de logodnica lui, cauza oficială a decesului fiind un infarct.

Idolul a generații de fani ajunsese supraponderal – 130 de kilograme! – și suferea de numeroase afecțiuni. Iar la autopsie, legiștii au fost șocați: i s-au gasit 14 substante interzise, printre care codeină, morfină, valium, nembutal, butabarbital.

De unde acest cocktail mortal? Din medicamentele pe care medicul personal i le-ar fi prescris, fapt nerecunoscut niciodată de acesta. Până pe patul de moarte. La 88 de ani, George Nichopoulos a făcut o confesiune.

Medicul a recunoscut ca el este de vină pentru decesul prematur al starului rock, la numai 42 de ani. “Eu l-am omorât pe Elvis Presley!”, a spus medicul George Nichopoulos, înainte să moară.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

10 000 de pastile ucigașe într-un an!

Medicii legiști au descoperit că George Nichopoulos a pompat în Elvis Presley numeroase calmante, somnifere, medicamente pentru hipertensiune, intestin iritabil, dureri reumatice, glaucom și constipație.

Din cauza substanțelor periculoase din pilule, Regele Rock-n-roll devenise un cadavru viu, potrivit historia.ro. De altfel, nu mai puțin de 10.000 de pastile ucigașe i-a dat medicul lui Elvis Presley într-un singur an înainte de decesul starului rock!

În timpul vieții, George Nichopoulos a negat constant că i-a prescris lui Elvis Presley altceva decât vitamine.

 

 

Comentarii: