LIFESTYLE

Deja-vu cu divorțul lui Năstase! Ioana și-a retras cererea și iar e în dragoste mare cu Ilie

Așa cum spuneam înainte de Crăciun, sărbătorile de iarnă i-au prins pe Ilie Năstase și pe Ioana, mai bine ca niciodată. Legendarul tenisman și soția lui au petrecut într-o cabană din Bucovina inclusiv Revelionul, în liniște și pace, doar cu câțiva prieteni, departe de zbuciumul Capitalei sau al vreunei stațiuni asediată de turiști.

Și le-a mers bine. ”Ilie e mai bine ca înainte! Nu știu ce i-au băgat în spital, ce tratamente i-au făcut, dar e într-o formă de zile mari! Taie și cară lemne toată ziua, pentru că eu sunt cu șemineul.

Eu nu concep să nu am șemineu în casă. Îmi place să stau lângă șemineu, să beau un vin fiert și să mă relaxez. În pijamale, evident! Am stat în pijama toată ziua de când suntem aici, de dimineață până seara, am lenevit. Am ieșit și în club puțin.”, a povestit Ioana Năstase în Click!.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

”Ca doi îndrăgostiți!”

Și pentru că lumea era curioasă în ceea ce privește deznodământul acțiunii intentate de Ioana în octombrie anul trecut, s-a aflat și care sunt planurile de viitor ale cuplului.

Fiindcă Ioana și Ilie Năstase vor rămâne, se pare, un cuplu. „Ioana și Ilie trăiesc a două șansă, chiar dacă ei s-au certat și împăcat de nenumărate ori! A renunțat la cererea de divorț, a retras-o, trăind clipe de vis acum cu Ilie. Sunt ca doi îndrăgostiți”, au declarat surse din anturaj, pentru Click!

 

 

 

 

Comentarii: