HOROSCOP

HOROSCOP 7 ianuarie 2022

Foto: Pinterest.com

Berbec În acest moment, s-ar putea să fii în proces de a trece de la o slujbă la alta. Aceasta ar putea fi chiar o schimbare totală în carieră. Munca ta grea dă roade, deși este posibil să nu apară încă în contul tău bancar o perioadă. Viața ta socială este în așteptare până când toate fațetele acestei tranziții sunt rezolvate. Nu te lăsaa intimidat. Ai făcut alegerea corectă.

Taur
Chiar acum ești copleșit de conflictele dintre propriile tale nevoi, nevoile familiei tale și responsabilitățile față de locul de muncă. Drept urmare, te simți încordat și stresat și te întrebi dacă situația se va rezolva vreodată. Nu intra în panică. Cuvântul cheie este echilibrul, iar soluția constă în găsirea acestuia.

Gemeni
O rudă apropiată poate fi bolnavă sau tulburată și îți faci prea multe griji din cauza lipsei de comunicare din partea acestei persoane. Cu toate acestea, ai grijă să rămâi concentrat și obiectiv. Ruda ta își va reveni.

Rac
Nu este ziua în care să faci investiții financiare de orice fel, deși cineva îți va prezenta câteva oportunități. S-ar putea să sune bine, dar este necesară prudență. Dacă informațiile te atrag, încearcă să afli faptele, dar nu lua încă nicio decizie. Așteaptă!

CITEȘTE ȘI: Cum se comportă bărbații îndrăgostiți, în funcție de zodie. Te iubește sau nu?

DE CE oamenii se simt INTIMIDAȚI în preajma ta, în funcție de zodie

Leu
Te simți foarte atractiv dar iubitul tău nu este prin preajmă să te aprecieze. Înveselește-te! Va dura doar câteva zile și încă vei arăta destul de bine până atunci. Încearcă să te ții ocupat, de preferință făcând ceva ce îți place, astfel încât entuziasmul tău să-ți îmbunătățească aspectul. Prietenul tău nu va fi plecat pentru totdeauna.

Fecioară
Ingeniozitatea și imaginația par că te-au părăsit astăzi. Poate că ar fi cel mai bine să te ocupi cu sarcini de rutină și amână eforturile creative. Nu fi prea mândru sau prea timid pentru a cere ajutor.

Balanță
Chestiunile legate de bani vor necesita atenția ta astăzi. Cheltuielile neobișnuite ți-au epuizat rezervele. Cu toate acestea, venitul tău este probabil același, dacă nu puțin mai mare. Prin urmare, aceasta este doar o situație temporară, iar conturile tale ar trebui să revină la normal în timp, deși va fi necesară o anumită precauție la cheltuieli. Lucrează creativ la bugetul tău și încearcă să te relaxezi.

Scorpion
Lipsa contactului cu un partener romantic te va face să fii puțin deprimat. Te întrebi dacă ai spus sau ai făcut ceva care a jignit într-un fel pe persoana iubită. Partenerul tău se ocupă de unele obligații familiale și poate a pierdut noțiunea timpului.

CITEȘTE ȘI: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Săgetător
Excesele de mâncare și băutură te obligă să anulezi un angajament social. Acest lucru ar putea fi puțin iritant și oarecum jenant. Profită la maximum de liniște și singurătate. Mergi la culcare devreme.

Capricorn
Tensiunea dintr-un un cuplu căsătorit, amândoi sunt prietenii tăi, te va face să te simți inconfortabil. Fiecare va dori să te aibă de partea lui dar tu dorește să nu te aliezi cu niciunul. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să mediezi, încercând să-l faci pe fiecare să vadă punctul de vedere al celuilalt. Indiferent dacă reușești sau nu, încearcă.

Vărsător
Te simți apăsat de absența unui membru al familiei sau a unui partener romantic, iar natura ta de obicei exuberantă ar putea fi mult mai supusă decât este normal pentru tine. Vei petrece toată seara în fața televizorului. Ar fi mult mai productiv dacă te-ai răsfăța cu o carte bună.

Pești
Prea multă mâncare și băutură te face să te simiți rău acum. Este întotdeauna distractiv să ieși cu prietenii, dar astăzi trebuie să faci față consecințelor! Bea multă apă pentru a scăpa de toxine și de caloriile în plus, dormi bine și astfel îți vei reveni.

 

 

 

 

Comentarii: