LIFESTYLE

Delia la UNTOLD: ”Am vrut să văd dacă leșin”

Delia la UNTOLD: ”Am vrut să văd dacă leșin”. Delia a făcut show la Untold, însă a dezăluit mai apoi că a trecut prin clipe pline de suspans în timpul marelui festival.

Temperaturile caniculare i-au dat mari bătăi de cap artistei care se menține în formă maximă, făcând sport cât de des poate. Delia a mărturisit că după ce a văzut pozele cu ea pe scenă s-a speriat.

CITEȘTE ȘI: Ce îi răspunde Delia unui fan care i-a scris: „Viața fără copii este ca nunta fără lăutari” – Reacțiile care au încins internetul

Delia la UNTOLD: ”Am vrut să văd dacă leșin”

”Cam așa trebuia să mă îmbrac eu la Untlod la 30 și ceva de grade, să fiu ok cu temperatura, să nu leșin. Cum puteam să mă duc așa? Ținuta de scenă de divă, rockstar, nu s-a inventat. La 35 de grade nu există! Nicio ținută! Nu e nimic confortabil.

Nu are cum. Bine… Nici în extrema în care nebuna s-a îmbrăcat în latex. Asta a fost un pariu pe care aproape l-am pierdut. Am vrut să văd dacă leșin sau nu. Am vrut să văd dacă rezist, cât de mult pot să slăbăesc într-o oră în care cânt și dansez îmbrăcată în latex.

CITEȘTE ȘI: Cum reușește Delia să aibă căsnicia perfectă: `Nu suntem departe unul de altul, mi se pare că suntem unul singur!`

Vă arăt o poză cum mi s-au umflat venele pe cap. Îmi plesneau venele pe cap. La un moment dat mi s-a umflat capul. Mi-au apărut niște vene despre care nici nu știam că sunt acolo. Nu le-am văzut niciodată. Le-am văzut în poze. Am văzut că am niște vene pe cap care efectiv stăteau să se spargă”, a explicat Delia, fanilor, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delia)

Comentarii: