LIFESTYLE

Delia, ne-ai pregătit vreo surpriză? Artista plătit o avere pentru vacanța din Maldive, iar tabloidele spun că și-ar ascunde burta de gravidă

Excentrica artistă a cheltuit 30 de mii de euro pentru un sejur de poveste în Maldive ca să aibă parte de intimidate. Iar prin show-bizz circulă bârfa cum că Delia ar vrea să mai stea o vreme ferită de priviri indiscrete pentru că ar fi deja însărcinată. De aceea, pentru cea mai recentă vacanţă în Maldive, cântăreața și soțul ei ar fi ales un resort cu acces privat direct la plajă, cu băi construite într-o grădină privată mare cu duș în aer liber și cadă separată.

Deocamdată însă Delia n-a confirmat că va devein mama. Și probabil nici nu se va grăbi să o facă pentru că întotdeauna a fost deranjată de întrebarea ”Tu când vei face un copil?”

”Nu mi se pare un subiect interesant când faci un copil, e la nivel de bârfuliţă… Noi ne dorim ca orice om normal. nu-mi place să vorbesc despre chestia asta, de asta îmi stă aici, începe să mi se pară dizgraţios şi greţos şi să nu îmi mai placă.  Mă şi gândesc deja la ce răspunsuri să dau ca omul care mă întreabă să se simtă prost. Am avut aşa o listă cu toate răspunsurile: Nu pot, am trompele legate! Nu pot, sunt bolnavă, mor! Când? Peste o lună.  E o chestie intimă, poate nu poate să procreeze, nu spun că am…”, mărturisea Delia în urmă cu ceva timp.

Citește și: Sindromul bradului de Crăciun: BOALA CIUDATĂ care afectează din ce în ce mai mulți oameni

Sindromul Peter Pan și fertilizare in vitro

S-a scris la un  moment dat că Delia și soțul ei, Răzvan, se gândesc serios să adopte un copil. Apoi tabloidele au descoperit așa-zise vizite secrete în clinici de fertilizare in vitro, însă celebra cântăreaţă n-a vrut niciodată să vorbească liber despre asta sau dacă vreo problemă de sănătate ar împiedica-o să devină mamă. Și timpul a trecut… Delia se apropie de 40 de ani.Când s-a pus în discuție subiectul adopției, s-a spus că artista cu milioane de fani are de gând să ia o pauză de carieră. Doar că nu s-a întâmplat nimic din toate acestea. Iar Delia e mai prolifică decât niciodată.

Apoi, apropiați ai cameleonicei cântărețe ar fi vorbit despre faptul că Deliei îi e bine ca mătușă și îi e frică să aibă propriul copil, deoarece ea însăși e încă un copil. Ba mai mult, ar fi vorba despre un sindrom în toată regula, sindromul  Peter Pan, cel care împiedică un adult să se comporte conform vârstei.

Ce e cert însă dincolo de toate bârfele, zvonurile și deducțiile e că Delia e cam înfricoşată de ceea ce presupune „meseria” de mămică, după ce a văzut-o pe sora ei, Oana, în acțiune de două ori. ”Eu numai când am văzut… Băi, băi, ce înseamnă să alăptezi…Femeile sunt eroine, femeile sunt zeităţi… Femeile sunt ceva wow, ar trebuie ca fiecare mamă să aibă o statuie…doar pentru faza cu alăptatul ăla. Să fii mamă e un lucru wow.”, a spus Delia pentru Antena Stars.

 

Comentarii: