LIFESTYLE

Denise Rifai despre cât de mult a ajutat-o credința în Dumnezeu: ”Există un moment când te laşi Lui, când Îl primeşti în toată fiinţa ta”

Denise Rifai despre cât de mult a ajutat-o credința în Dumnezeu: ”Există un moment când te laşi Lui, când Îl primeşti în toată fiinţa ta”. Într-un interviu acordat revistei VIVA, Denise Rifai a împărtășit cum s-a apropiat de Dumnezeu și ce părere are despre destin și superstiții.

Întrebată fiind despre ceea ce crede legat de destin, fatalitate, Denise Rifai a mărturisit:

”Cred într-un amestec între destin şi ceea ce construieşti şi alegi. Cred în spirite care continuă să evolueze şi cred că, odată ce învăţăm din greşeli sau situaţii, nu ne mai întâlnim cu ele. Continuăm să ne întâlnim cu anumite situaţii până învăţăm lecţia.

CITEȘTE ȘI: I-a venit rândul și lui Denise Rifai! De ce a pus Iulia Albu `poliția modei` pe ea: `Ar trebui să învățăm să ne cumpărăm pantofi mărimea corectă!`

Cred că în toată această călătorie există acest liber arbitru care te îndepărtează sau te apropie, mai mult sau mai puţin, de la drumul şi destinul tău. Cred şi că omul îşi face viaţa lui prin deciziile pe care le ia. Unii se încăpăţânează să nu înţeleagă, alţii înţeleg şi, dacă greşesc la un moment dat, se repliază şi schimbă ceva în comportamentul lor

. Cred mult în evoluţie, în faptul că trebuie să fim atenţi la noi şi să simţim ce ni se întâmplă, de ce ni se întâmplă, care este povaţa pentru noi. Sunt o tipă meditativă, mă înconjor de oameni asemenea, sunt liniştită şi profundă.”

Marea supriză despre Denise este acel lucru care simte că îi portă noroc

”Ca talisman am parfumul, este puterea mea. Mă relaxează foarte mult, funcţionez foarte bine la nivel olfactiv şi parfumul, aroma, contează pentru mine foarte mult. Mă relaxează, îmi oferă protecţie, este talismanul meu şi nu îmi lipseşte. De asemenea, apa contează foarte mult pentru mine, curăță energiile negative. Înotul, sauna sunt importante pentru mine.”

Cum s-a apropiat Denise Rifai de Dumnezeu

Despre apropierea de Dumnezeu, Denise Rifai a mărturisit cât de mult a contat acest lucru pentru ea.

”Am avut perioade grele. În aceşti doi ani a fost greu, am avut foarte multe necazuri cu părinţii mei şi, pentru că îi iubesc foarte mult, m-a destabilizat această perioadă. Am stat un pic retrasă în relaţia cu Dumnezeu până am înţeles că există un moment când te laşi Lui, când Îl primeşti în toată fiinţa ta. În momentul în care te laşi Lui, totul e bine, înţelegi că orice vine de la Dumnezeu.

Există cumpene în viaţa noastră, şi eu am trecut printr-una, dar sunt foarte credincioasă. Iubirea pentru Dumnezeu e cea mai mare binecuvântare şi cea mai mare protecţie. Totul e acolo.”

Denise Rifai: „Sunt foarte sensibilă, foarte simplă în trăirile mele”

Cum este Denise Rifai în viața de zi cu zi, dincolo de ecranul televizorului?

”Sunt foarte sensibilă, foarte simplă în trăirile mele, sunt un om care vrea să facă mult bine, care luptă foarte mult pentru dreptate. Mi-ar plăcea la un moment dat să fiu eu Moş Crăciun pentru toată omenirea dacă s-ar putea. Mi-ar plăcea să ajut cât mai mult.

CITEȘTE ȘI: Denise Rifai dezvăluie secretele siluetei sale impecabile la 37 de ani. Pe ce nu mai pune gura de foarte multă vreme și la ce trucuri de frumusețe apelează

Timpul liber îl petrec căutând să mă descopăr, să mă relaxez. Fac sport, mă plimb, citesc, stau cu prietenii, merg la film, vizitez locuri frumoase. Îmi place mult să dansez şi să ascult muzică. De asemenea, mă încarc spiritual prin meditaţie.”

Comentarii: