RELATII

Descoperire ŞOC a cercetătorilor: Femeile cu parteneri urâţi sunt mai fericite

Foto: Pinterest.co.uk

Bărbaţii care nu au un fizic plăcut pot să stea liniştiti în privinţa acestui aspect. Un studiu realizat de către o echipă de specialişti de la Universitatea de Stat din Florida relevă faptul că femeile sunt mai fericite alături de bărbaţii urâţi.

Pentru realizarea studiului au fost selectaţi 223 de tineri cu vârsta cuprinsă între 20 şi 29 de ani. Potrivit rezultatelor studiului, publicate în Esquire, scopul cercetătorilor a fost acela de a arăta dacă noţiunea de atractivitate ale legătură cu sentimentul de fericire.

CITEȘTE ȘI: Studiul aşteptat de toţi bărbaţii: Femeile preferă ‘carnivorii’ sau vegetarienii?

În timpul studiului, cercetătorii de la Universitatea de Stat din Florida au rugat cuplurile să răspundă la diverse întrebări legate de alimentaţie. După aceea, acestea au fost fotografiate şi rugate să noteze nivelul de atractivitate a partenerului, pe baza calităţilor estetice. Conform rezultatelor studiului, femeile care au avut un partener atractiv nu au fost fericite, ci stresate de felul cum arată şi ce diete pot urma pentru a slăbi.

CITEȘTE ȘI: DEFECTELE celor care NU se vor căsători niciodată. Te regăsești?

La polul opus, femeile care nu aveau soţi atractivi nu aveau nicio presiune. Cercetătorii au mai arătat în cadrul studiului că femeile care simt presiunea felului cum arată şi a unor eventuale diete pe care le pot urma pentru a slăbi trebuie motivate de către parteneri cu complimente.

Comentarii: