RELATII

DEFECTELE celor care NU se vor căsători niciodată. Te regăsești?

Foto: Facebook.com

Iată câteva trăsături nefericite şi obiceiuri pe care le au toți oamenii care par să nu îşi găsească dragostea! Dacă ai aceste defecte, însă vrei să găseşti persoana potrivită, cu siguranţă trebuie să schimbi ceva la tine!

Dar să vedem care sunt defectele oamenilor care nu se vor căsători niciodată, potrivit celor de la psychologytoday.com:

Cred că nu merită mai mult

Cum poate găsi cineva o persoană potrivită pentru a-şi trăi restul vieţii împreună dacă consideră că nu o merită? Cu toţii merităm ce e mai bun şi suntem destul de buni pentru ca cineva să ne placă pe lumea asta.

CITEȘTE ȘI: NU îmbătrânesc și NU se îngrașă! DIETA ținută de japoneze a fost dezvăluită

Nu au opinii proprii

Mama o să-l placă? sau Sora mea va crede că e ciudat dacă încă stă cu părinţii? Oare prietenii mei o să-l considere o persoană cool? Toate aceste întrebări aduc confuzie până la punctul în care nu îşi pot forma propriile păreri. Este greu să găsească pe cineva cu care să se căsătorească şi care să corespundă standardelor atâtor persoane.

Devin cameleoni

Ştii genul acela de persoană care devine vegană doar pentru că se întâlneşte cu o persoană care susţine acest mod de viaţă? Sau pe cineva care şi-a făcut un tatuaj pentru că noul său partener e plin de desene permanente pe corp? Acest lucru este un clişeu, dar mulţi oameni cred că acesta e un mod normal de comportament atunci când vrei să atragi pe cineva.

CITEȘTE ȘI: Leguma uitată a românilor! Francezii caută această delicatesă prin fermele noastre și o EXPORTĂ pe bani grei

Cameleonii trec prin relaţii ca lebăda prin apă, dar nu se căsătoresc niciodată.

Foto: Facebook.com

Nu le place să dea piept cu realitatea

Nu e acelaşi lucru cu deziluzia, ci e mai degrabă o realitate selectivă. Ai avut de-a face vreodată cu un prieten care s-a supărat atunci când i-ai sugerat că are un defect? Prietenii buni vor avea grijă să te schimbi în bine dacă e ceva în neregulă cu tine, de aceea nu e indicat să fugi de realitate. Dacă aceste persoane se supără pe oricine nu le spune ce vor să audă, cu siguranţă vor rămâne singure.

CITEȘTE ȘI: Cele mai SIMPLE fraze folosite pentru a te MANIPULA

Sunt neinteresanţi

Majoritatea oamenilor se întâlnesc pentru că împărtăşesc un interes comun, cum ar fi alergarea, călătoriile sau alpinismul. Dar chiar şi atunci când nu au interese comune, aceştia sunt atraşi pentru că fiecare are o pasiune pentru ceva. Persoanele care nu sunt pasionate de nimic sunt neinteresante, ceea ce ar putea să le facă să rămână singure toată viaţa.

Sunt deziluzionaţi

Acestea sunt persoanele care susţin sus şi tare că ele caută doar supermodele şi care vorbesc cinci limbi străine. Ele se scuză că au standarde înalte pentru a justifica de ce nu îşi găsesc un partener potrivit. Ele întâmpină, de fapt, blocaje psihologice care nu le permit să se îndrăgostească de nimeni, deşi insistă că sunt cu adevărat în căutare. Dau vina pe standardele lor, în loc să privească în interior ceea ce îşi doresc cu adevărat.

CITEȘTE ȘI: ”Boala femeilor neiubite”. CE este și CUM o recunoști?

Fac tot ce pot ca să fie iubiţi

De fapt, oamenii de genul acesta se căsătoresc, dar nu sunt fericiţi prea mult timp. Ei se comportă ca o super prietenă, soţie, soţ sau iubit crezând că ştiu cum să se facă iubiţi. Dar obsesc atunci când partenerul lor se obişnuieşte aşa sau începe să profite de ei. Ca urmare, eforturile lor se simt neapreciate, apoi intervine infidelitatea sau despărţirea. Fă ceea ce ţi-ar plăcea să primeşti, dar nu te aştepta la asta doar pentru că ai făcut-o tu.

Comentarii: