LIFESTYLE

Detalii picante din volumul de memorii al lui Michelle Obama: De ce spune că nu îl va ierta niciodată pe Trump

people.com

Fosta prima-doamnă a Americii, Michelle Obama, discută despre antipatia pentru Donald Trump, cât şi despre alte detalii ale vieţii sale dinainte şi din timpul şederii la Casa Albă, în mult-aşteptatul volum de memorii denumit „Becoming” (Devenirea), scrie publicaţia Washington Post, citată de CNN.

Obama spune că „nu-l va ierta niciodată” pe Trump pentru zvonurile pe care le-a răspândit, privind veridicitatea certificatului de naştere american al preşedintelui Barack Obama, lucru despre care fosta primă-doamnă spune că a pus în pericol siguranţa familiei sale.

CITEȘTE ȘI: SPECTACULOS! Cum ARATĂ locuința în care s-a mutat Barack Obama, după ce a părăsit Casa Albă / GALERIE FOTO

„Dacă cineva instabil psihic încărca o armă şi venea la Washington? Dacă acea persoană se ducea după fetele noastre?,” a scris ea, potrivit sursei menţionate, care a obţinut o copie a memoriilor înainte ca acestea să fie publicate oficial, joia viitoare.

„Donald Trump, cu aluziile sale gălăgioase şi iresponsabile, mi-a pus familia în pericol. Şi pentru asta nu-l voi ierta niciodată.”

Preşedintele american a răspuns acuzelor din cartea lui Obama, vineri dimineaţă, declarându-le reporterilor: „A primit mulţi bani ca să scrie o carte şi mereu se aşteaptă puţină controversă.”

Trump a adăugat că el nu-l va ierta niciodată pe soţul ei, Barack Obama, „pentru ceea ce a făcut armatei SUA”.

CITEȘTE ȘI: Chilli con carne, rețeta preferată a lui Barack Obama / REȚETE SIMPLE

Michelle Obama a mai descris în carte şi diferite probleme, dar şi victorii personale, inclusiv povestea de dragoste cu soţul ei sau dificultăţile de a avea copii, ambele lor fiice fiind concepute prin fertilizare in vitro. Obama mai reiterează că politica nu este pentru ea, făcând aluzie la o respingere anterioară privind o potenţială candidatură la alegerile prezidenţiale din 2020. „Nu am fost niciodată o fană a politicii, şi experienţa mea din ultimii zece ani nu mi-a schimbat părerea,” scrie fosta prima-doamnă.

Comentarii: