LIFESTYLE

SPECTACULOS! Cum ARATĂ locuința în care s-a mutat Barack Obama, după ce a părăsit Casa Albă / GALERIE FOTO

 

După opt ani de activitate, Barack Obama și familia sa vor locui într-o reședința istorică, construită în anii 1920, reședintă situată în interiorul unei curți închise, construită pentru a găzdui până la 10 vehicule, cu o terasă dublă pavată și grădini amenajate recent.

După finalizarea mandatului la Casa Albă, fostul şef de stat a închiriat o locuinţă de aproximativ 760 metri pătraţi în Kalorama, un cartier rezidenţial din Washington D.C. Locuința este evaluată ca având una dintre cele mai mari valori de vânzare din cartierul rezidențial.

Casa, construită din cărămidă roşie, are nouă dormitoare şi opt băi, extinse pe trei etaje, plus încă un nivel subteran.

În plus, locuinţa este prevăzută cu o zonă unde se poate lua mas.a, o sufragerie cu un şemineu, precum şi cu o terasă ce dă într-o grădină minunat amenajată, notează luxuryinteriortrends.com.

Care sunt PRIMELE SEMNE care îți arată că ai probleme cu glanda TIROIDĂ

Cercetătorii au decis: ce fel de oameni sunt cei care obișnuiesc să înjure DES

De ce mediteraneenii combină uleiul de măsline cu zeama de lămâie?

Potrivit agenției de închiriere, McFadden Group, imobilul a fost recent renovat, păstrând podelele din lemn de esență tare și ferestrele originale din sticlă cu plumb care au fost restaurate și refăcute cu finisaje personalizate.

Comentarii: