NUTRITIE SANATATE

Dezintoxicarea ficatului într-o singură zi: Leacul miraculos ce conține patru ingrediente la îndemâna oricui

Foto: Pinterest.com

Leacul pentru întărirea ficatului a fost dezvăluit de bioenergoterapeutul Lidia Ficioru. Aceasta a prezentat în emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3 care sunt ingredientele pentru detoxifierea ficatului.

Patru ingrediente simple

Lidia Ficioru a dezvăluit care sunt cele patru ingrediente la îndemâna oricui pentru a face miraculosul leac pentru ficat.

„Nu este un leac, ci mai degrabă un întăritor al ficatului. Muncim mult, alimentaţia este dată peste cap, stres şi mai avem şi chestiile astea de zi cu zi.

CITEȘTE ȘI: Regula 80/20 sau cum să ai grijă de ficatul tău

La un moment dat simţim că ne doare în partea dreaptă, că avem o stare de vomă, ne mai ies şi tot felul de iritaţii pe corp, iar asta înseamnă că ficatul nostru suferă. Am un leac pentru asta.

Se ia un litru de apă şi un mănunchi mic de mentă verde. Se pune litrul de apă la fiert. Când apa a fiert pui menta. O lăsăm să fiarbă 5 minute.

CITEȘTE ȘI: Băutura care îți protejează ficatul: Poate să vindece infecția cu virusul hepatic B

Lăsăm să se răcească la temperatura camerei şi apoi adăugăm sucul de la o lămâie, portocală şi 3 linguri de miere. Bem această cantitate într-o zi. Dezintoxicarea ficatului se face într-o zi. Ne îmbunătăţeşte şi partea sistemului nervos. Se bea chiar şi când este călduţ”, a spus bioenergoteraputul Lidia Ficioru.

Comentarii: