LIFESTYLE

Dezvăluire cutremurătoare a Biancăi Brad: ”Am fost diagnosticată cu cancer la sân!”

Despre viața Biancăi Brad, una dintre cele mai frumoase prezentatoare tv de după Revoluție, se poate scrie un roman. Se poate face un film, dar din păcate, o dramă. Pentru că până la 53 de ani, Bianca Brad a trecut prin chinuri greu de suportat.

De la tragedia pierderii copilului nenăscut, la problemele cu legea avute de partenerul ei, și până la ultima cumpănă. Pe care a trecut-o de curând și despre care actrița n-a vorbit până acum.

În urmă cu 6 ani, Bianca Brad a fost diagnosticată cu cancer la sân, iar ea a preferat să țină ascunsă boala și să se trateze fără ca nimeni să știe despre suferința ei.

„În urmă cu 6 ani am fost diagnosticată cu cancer la sân, în 2015. A fost un șoc mare. Inițial am vrut să fac tratamentul convențional, dar în urmă unei întâmplări, m-am răzgândit și am mers cu medicina alternativă!

6 ani de zile nu am spus nimic, pentru că am vrut să o protejez pe mama mea, care a aflat azi, chiar înainte să vin aici, la acest eveniment! 6 ani de zile am fost pe terapii, am trecut prin perfuzii peste perfuzii, milioane de bani, milioane de suplimente, totul făcut în tăcere… am fost singură!

De câte ori am crezut că nu mai pot, m-am rugat!”, a povestit Bianca Brad, în direct, în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

CITEȘTE ȘI: Legumele care NU trebuie să lipsească de pe masa ta: Te feresc de CANCER

Mama ei a aflat abia acum

În acești ani de suferință cumplită și de luptă, Bianca a preferat să țină totul pentru ea. Și să apropie și mai mult de Dumnezeu. Acolo a găsit alinare și tot de acolo și-a luat forța să ducă totul.

În aprilie, vedeta s-a operat și se simte mai bine ca niciodată. Și abia acum și-a anunțat și mama că a fost bolnavă, chiar înainte cu o zi inainte de a merge la un eveniment unde a vorbit despre cancerul la sân și unde le-a sfătuit pe toate femeile să meargă să-și facă investigații la timp.

Nu a vrut ca mama ei să afle despre cumpăna prin care a trecut din presă. Timp de 6 ani a fost la terapie, a făcut tratament și perfuzii fără ca nimeni să știe.

 

 

 

 

Comentarii: