HOROSCOP

HOROSCOP 29 Septembrie 2021

Berbec Relația cu partenerul arată destul de bine și te simți foarte bine în compania acestuia, iar cele care sunt încă singuri vor mai trebui să rămână așa o perioadă, pentru că nu sunt într-o formă foarte bună pentru a iniția o relație. Îți place mai mult să profiți de timpul petrecut singur sau cu prietenele și nu vrei să îți faci obligații.

Taur
Aplici pentru anumite cursuri de dezvoltare, îți stabilești un program pentru a reuși să ai un stil de viață mai sănătos. Te-ai săturat de programul pe care îl ai la momentul actual, pentru că faci sport doar când îți aduci aminte sau mânânci doar o singură dată pe zi. Dorești să îți schimbi cu totul modul de viață, iar acesta este un moment foarte potrivit.

Gemeni
Pe planul profesional, lucrurile arată destul de bine, ai primit chiar și o mărire de salariu pentru că ai reușit să demonstrezi mult mai multe față de colegi, în ultima perioadă. Seara o petreci în compania partenerului, alături de care te simți cel mai bine. Relația voastră prinde contur, iar asta este un lucru destul de bun.

Rac
Vei da tot ce ai mai bun pe parcursul acestei zile și vei demonstra tot ce nu ai putut demonstra până la ora actuală. Ești într-o formă foarte bună, iar relațiile cu cei din jur îți vor aduce doar beneficii astăzi. Îți recomandăm să faci pași mici, dar siguri, și să încerci, pe cât se poate, să nu te stresezi.

CITEȘTE ȘI: Genialele zodiacului! Cele trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Care sunt cele mai PUTERNICE zodii

Leu
Prietenii tăi au nevoie de tine în perioada aceasta, așa că ar fi bine să le fii aproape. Pe lângă acest lucru, vorbind și analizând problemele, vei vedea că poți ajunge la un rezultat. Nu trebuie să te închizi în tine și să mergi pe premisa că nu mai are niciun rost. În ceea ce privește locul de muncă, te descurci de minune.

Fecioară
Pe plan sentimental, te simți mai bine ca niciodată alături de partener. Vă gândiți serios să vă mutați împreună și să spuneți membrilor din familiile voastre despre această decizie importantă. Aceștia vă vor sprijini, cu siguranță, și se vor bucura la auzul acestei vești.

Balanță
Încearcă să treci peste toate piedicile puse de ceilalți și apucă-te de treabă. Elimină toate persoanele despre care crezi că nu te ajută să evoluezi și schimbă-ți și stilul de viață. De asemenea, fii mai atent și la starea ta de sănătate. Este foarte important să ai o relație bună cu tine.

Scorpion
Astrologii îți recomandă să scapi de gândurile negative și să încerci să faci pace cu tine. Poți pleca într-o vacanță să te redescoperi. Sună-ți un prieten sau un membru din familie pentru a-ți mai schimba puțin starea. Sau, de ce nu, poți începe o carte nouă sau îți poți găsi orice activitate care îți va ține mintea ocupată.

CITEȘTE ȘI: Zodiile care au cel mai frumos CARACTER

Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Săgetător
Faptul că nu găsești răspuns la toate întrebările, pentru moment, nu este capăt de țară. Așteptă până când lucrurile vor începe să prindă contur, iar lucrurile bune vor ieși la suprafață. Ești într-o formă foarte bună și se vede că ai renunțat la lucrurile care îți făceau rău.

Capricorn
Astrologii îți recomandă să fii mai deschis și să expui problema fix cum o vezi tu. Te-ar putea ajuta această abordare și ai putea afla răspunsurile la aceste întrebări. Însă, pe planul profesional, lucrurile arată foarte bine pentru tine. Pentru că ți-ai terminat proiectele la timp, primești aprecierea șefiilor tăi.

Vărsător
Ai nevoie în jurul tău de oameni cu o gândire pozitivă, care să te ajute cu un sfat bun în momentele de cumpănă. Pe lângă acest lucru, ai face bine să îți schimbi cercul de prieteni, pentru că vei vedea o schimbare în bine. Nu este cea mai bună perioadă pentru relațiile cu ceilalți.

Pești
Apreciază-te mai mult și dedică-ți mai mult timp ție. Investește mai mult în educație și în dezvoltarea personală, pentru că de asta ai nevoie acum. Nu trebuie să îți faci griji, pentru că o duci destul de bine pe toate planurile. La locul de muncă, șefii tăi vor veni cu o propunere de avansare, ceea ce te va bucura destul de mult.

 

 

 

Comentarii: