LIFESTYLE

Din dragoste de sport! Un fost poloist de la Steaua a făcut din nimic o echipă

Ce are așa deosebit această poveste? Că nu e vorba despre staruri, despre branduri din sportul românesc. Nu e despre vedete, despre nume, e despre muncă și dragoste de sport.

Despre „nebunul” care a pus pasiunea înainte de orice am aflat de pe Facebook, de la un părinte care și-a dus copil la bazin. În ciuda tuturor vocilor care-l îndemnau să-l țină acasă, din cauza pandemiei.

”La începutul lunii august a apărut un zvon ca un nebun de fost poloist vrea sa facă o echipa de polo și ca se fac selecții pentru anii 2010 – 2012. „UPS”!!! Sport de echipa? Camaraderie? Tărie de caracter???? Ne băgăm și nooooi!!!!

Si uite asa au început antrenamentele. Din nimic, nebunul asta cu suflet de aur, Dragomir Daniel, a pus „osul” la treaba și la scurt timp a „pus” de o o echipa fără rezerve.

Apoi, întrucât nu existau nici un fel de materiale sportive pentru aceasta ramura au început căutările. Azi o minge, mâine o poarta gonflabila, pana s-a încropit o baza, aceasta și cu sprijinul nostru, al părinților.

Tipul, adică antrenorul, un fost poloist și „mascat” de elita, cu un stil cazon aproape de „mergi ori crapă” , a reusit în scurt timp sa clădească o echipa de pusti ce azi se numește SWIM TEAM WATER POLO –

www.club-inot.ro

Și uite așa, la nici un an de la înființare, din nimic, a modelat caracterele acestor copii după „chipul și asemănarea lui”. I-a făcut puternici, fără frica și cu dorința de a-și privi adversarii în față.

Sunt multe de zis dar cuvintele nu pot exprima ce simțim, noi părinții, când auzim ca meciurile copiilor noștri vor fi transmise live chiar și aici pe Facebook. Bravo „nebunule”, bravo, Dane!!!! Orice veți face la acest turneu (CUPA CORONA – POLO PE APA – 11.06 – 13.06. 2021) suntem mândri și alături de voi.”, a scris părintele respectiv pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Avertisment dur al medicilor: Indiciile care ne spun că muncim prea mult şi efectele grave ale acestora

Și Daniel Dragomir și-a dus echipa la concurs. N-au reușit să îl câștige sau să prindă podiumul, Swim Team București a încheiat concursul pe un onorant loc 5. Dar nimic nu poate egala bucuria pe care au simțit-o copiii lui Dragomir când s-au întrecut cu Steaua, cu Triumf, cu Corona Brașov sau cu alte echipe cu vechime și tradiție.

Cu 3 victorii și-o înfrangere, echipa născută din nebunia unui fost poloist s-a bătut de la egal la egal pentru fiecare minge, reușind să impresioneze mai ales prin tehnică.

 

 

 

 

Comentarii: