HOROSCOP

HOROSCOP 14 iunie 2021

Berbec

Începi săptămâna cu bateriile încărcate, mai ales că ai în plan o vacanță, care se apropie cu pași repezi. Te înțelegi bine cu cei din jur, iar asta pentru că ai renunțat să mai judeci și îi accepți așa cum sunt. Mare atenție la sănătate, e bine să-ți dozezi efortul ca să nu ajungi forțat la cabinetul medicului.

Taur
Ai probleme în a comunica cu persoanele din jur din cauza lui Mercur Retrograd. Încearcă să lași lucrurile să meargă de la sine, să nu mai inițiezi discuții și să te concentrezi pe tine în perioada aceasta. E bine să dai dovadă de mai multă răbdare și toleranță în prima zi a săptămânii.

Gemeni
Cu siguranță gândul tău nu e deloc la muncă. Găsește-ți motivația cu puțină muzică sau mișcare. Începe-ți ziua așa cum știi mai bine, ca să îți găsești energia pentru întreaga zi. Te așteaptă multă treabă la serviciu și numai tu știi să le descurci. Spre seară, ai parte de o surpriză romantică din partea partenerului.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

 

Rac
Te lași condus de emoții și omiți câteva detalii. E bine să nu vorbești în numele nimănui astăzi. Deși e bine să cazi pradă sentimentelor și emoțiilor, ar trebui să fii mai calculat. Nu e chiar indicat să-ți pui sufletul pe tavă. Un telefon sau o veste de la o persoană pe care nu ai mai auzit-o de multă vreme te pune pe gânduri.

Leu
Ai un partener de viață care te susține în tot ce faci și asta îți dă încredere în tine. Ocupă-te de acele probleme pe care le-ai tot amânat și acum a venit momentul să le rezolvi. Dacă ai vreun gând de vreo investiție sau dacă vrei să cheltuiești niște bani cu scopul de a câștiga ceva, nu este momentul acum. Mai așteaptă.

Fecioară
Abia aștepți vacanța, însă ai mai mare grijă la muncă, pentru că sunt lucruri care necesită atenția ta. Fii cu ochii în patru ca să nu ai de tras mai târziu pentru niște greșeli. Nu te grăbi să tragi concluzii, e bine să analizezi totul pe îndelete. În ceea ce privește partea sentimentală, apare cineva în viața ta care îți poate da peste cap existența.

Balanță
Iei în considerare o plecare în străinătate, lucru care te entuziasmează, mai ales că poți profita de niște zile libere și dispui și de banii necesari unei deplasări. Deocamdată însă ești nehotărât, nu știi nici unde și nici cu cine ai vrea să mergi în vacanță. Ce ar fi totuși dacă te-ai gândi să iei această pauză doar pentru sufletul tău?

Scorpion
Partenerul de viață e cel mai mare sprijin în acest moment și te ajută să treci peste o perioadă mai dificilă. Când vine vorba despre muncă, ar fi bine să lași lucrurile puțin mai moale, pentru că s-ar putea să îți pui propria sănătate în pericol. E drept că s-au obișnuit toți ca să rezolvi multe de una singură, dar n-ar strica să mai lași și pe alții să se descurce.

CITEȘTE ȘI: Zodiile masculine care fac dragoste ca în filmele pentru adulți / TOP

Care sunt zodiile care te MINT în faţă

Săgetător
Ții foarte mult la imaginea ta și faci tot felul de ajustări. Simți nevoia să ai control asupra lucrurilor și nu suporți ideea ca totul să se întâmple după un alt plan decât al tău. Dar trebuie să te obișnuiești că nu ești chiar buricul pământului, planeta să învârtește și fără tine, și nu este deloc o dramă. Vezi partea plină a paharului.

Capricorn
Încep să dea roade toate eforturile tale privind niște câștiguri extra salariale. E un moment bun să joci la loto, pentru că norocul e de partea ta. Sau să dai curs unei colaborări. Măcar să discuți, ca să afli despre ce este vorba, care e ofertă. Nu știi de unde sare iepurele și orice venit în plus exact asta înseamnă, un plus.

Vărsător
Mercur retrograd îți dă bătăi de cap și nu te lasă să organizezi lucrurile așa cum ți-ai dorit. Faptul că e luni nu te motivează deloc. Încearcă să faci azi o activitate care îți face plăcere. Oricum nu ai programul super încărcat, dacă tot nu îți ies combinațiile dorite, mai bine concentrează-te pe ceva relaxant.

Pești
Începi să te bucuri de viață și ai parte de surprize din partea celor din jur. Chiar dacă nu stai bine la capitolul comunicare, încearcă să fii calm și răbdător. Să asculți înainte să tragi concluziile, fără să repezi pe nimeni. Partenerul te susține în tot ceea ce ai de gând să faci, ești norocos din punctul ăsta de vedere.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: