FRUMUSETE

Divorț cu scandal, culisele urâte ale despărțirii! Claudia Pătrășcanu, bătută de Gabi Bădălău?

Cum divorțul de Gabi Bădălău, fiu de fost ministru PSD și cu care are doi copii, nu e nici pe departe finalizat, cântăreața Claudia Pătrășcanu continuă să facă valuri. După ce a susținut că a fost izgonită, lăsată pe drumuri cu doi copii mici, că a fost înșelată și chiar că ar fi fost amenințată cu moartea când a început să vorbească, artista revine. Și susține că la dosarul de divorț, are probe cum că au existat și agresiuni din partea soțului de care se desparte.

„Au fost. Vă dați seama, nu-mi face bine să mă gândesc și să-mi reamintesc de cele întâmplate, pentru că cumva am trecut peste și ușor-ușor sunt spre vindecare. Au fost lucruri grele, întâmplări urâte, dar tot ce s-a întămplat și fiind vorba despre o instanță, clar, se vor regăsi la dosar.

Am tot spus că lucrurile se vor schimba, că va fi bine, m-am tot rugat neîncetat, dar niciodată nu mi-am dorit ca eu și copiii să plecăm vreodată din casa unde ei s-au născut, unde ei au crescut, dar dacă așa s-a vrut ca noi să plecăm din casă… Pentru că am fost dați afară din casă, nu am plecat eu niciodată… A fost mai ușor să spună: ‘Vreau să dispari din casa aceasta'”, povestește Claudia Pătrășcanu.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Război total în instanță

Primele înfățișări ale divorțului dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au petrecut anul trecut, în noiembrie, la Bolintin. Decizia magistraților a fost ca Nicolas și Gabriel, cei doi băieței ai cuplului, să locuiască cu mama la Agigea, iar în două weekend-uri să poată sta și cu Gabi Bădălău.

„În anii impari: în vacanţa de vară, patru săptămâni, respectiv primele două săptămâni din luna iulie şi primele două săptămâni din luna august, cu posibilitatea pentru reclamant de a lua minorii de la domiciliul mamei, urmând a fi aduşi la domiciliul pârâtei-reclamante din Agigea, cel mai târziu la ora 18:00”, se arată în hotărârea instanței.

Pe moment, Gabi Bădălău a părut că nu are nimic împotrivă, însă lucrurile s-au schimbat între timp. Acum cere o nouă înțelegere în sensul în care ar vrea să petreacă mai mult cu copiii. Un alt motiv de scandal este și partajul averii celor doi, care e pe rol la Tribunalul din Bolintin. Cele două înfățișări au loc la interval de cinci zile între ele în luna iulie.

 

 

 

Comentarii: