LIFESTYLE

Omagiu pentru Ionuț Popa! Coroane de flori sub formă de mingi de fotbal pentru charismaticul antrenor

Au fost ultimele aplauze pentru regretatul antrenor Ionuț Popa, care a fost condus pe ultimul drum de familie, de sute de arădeni și de oameni din fotbal. De acum, glumele lui ”Popică”, declarațiile spumoase, ne-au rămas doar pe casete, pentru că cel mai amuzant personaj al Ligii I în urmă cu ceva ani își doarme somnul de veci în cimitirul din Sânnicolau Mic.

Nimeni nu l-a uitat pe Ionuț Popa care a părăsit această lume la 67 de ani. Iar colegii din fotbal au ales coroane de flori sub formă de mingi de fotbal. „Alb-albastre”, de la Poli Iași, „alb-violete” de la Poli Timișoara, „galben-verzi” de la Mioveni sau „alb-roșii” de la Piroș Security. Coroana „roș-albă” din partea clubului UTA le va fi alături, FCSB-ul și MM Stoica au ales flori „roș-albastre”, scrie sportarad.ro.

CITEȘTE ȘI: Inflamația cronică, cauza a 8 din 10 boli cu rata de mortalitate cea mai mare

Carcinom inoperabil pe creier

Antrenorul Ionuţ Popa a murit miercuri, 24 iunie, la Spitalul Judeţean Arad, acolo unde fusese internat în comă pe 9 iunie, din cauza unui stop cardio-respirator.

Ajunsese de urgenţă la secţia UPU, unde a fost resuscitat şi apoi transferat pe secţia ATI, starea sa fiind gravă. În urmă cu mai mult de un an, lui Ionuţ Popa i-au fost descoperite tumori la nivelul capului, care nu puteau fi operate. Carcinoame, pe înțelesul tuturor, cancer, însă Popică n-ar fi vrut ca lumea să afle și a cerut discreție.

Însă asta nu l-a ajutat prea mult, din contră, când prietenii din fotbal au aflat și s-au oferit să-l ajute, era deja prea târziu. În cariera lui de antrenor, Popa a pregătit echipele UTA, FC Bihor, Poli iaşi, CS Mioveni şi ACS Poli Timişoara. Ultima dată a stat pe banca echipei UTA Arad.

 

 

 

Comentarii: