HOROSCOP

HOROSCOP 28 iunie 2020

Berbec Visezi frumos, vezi viitorul în lumini optimiste şi abia aştepţi ca planurile pe care le clădeşti acum doar la nivel teoretic să devină realitate. Ai convingerea că totul va ieşi exact ca în visele tale şi e doar o chestiune de timp până când vei ajunge la finalul acestui drum, care pare a fi foarte promiţător. Vei găsi mijloacele care te vor duce direct la ţintă, oamenii care vor participa la materializarea visului tău şi nu-ţi vei pierde nicio clipă încrederea că totul va ieşi perfect.

Taur
Ferchezuieşte-te, aranjează-te şi ieşi în lume, în medii cât mai populate şi cât mai diverse, pentru că există şansa de a fi remarcat de cineva special! Dacă dragostea lipseşte din viaţa ta, în acest moment, azi se poate rezolva cu bine şi acest punct lipsă, pentru că apare ocazia de a întâlni pe cel care ar putea deveni partenerul potrivit pentru visele tale romantice. Totuşi, dragostea nu ţi se oferă pe tavă, ci trebuie să vii şi tu în întâmpinarea ei, dăruind cât mai mult, nu doar aşteptând să ţi se spună vorbe frumoase!

Gemeni
Ai tendinţa de a trece în revistă prea mult lucrurile care n-au mers bine în viaţa ta. Parcă faci o listă a insucceselor şi ghinioanelor, şi nu e deloc bine! Priveşte spre cel care ai fost până mai ieri cu îngăduinţă, iartă-ţi propriile erori şi iartă-i şi pe alţii, pentru că nu vei atinge cele mai înalte vârfuri spre care tinzi dacă porţi după tine mereu o povară de emoţii negative. Dacă reuşeşti să închizi acel capitol pe care nu-l poţi accepta, vei fi un om fericit: vei vedea că dintr-o dată prinzi aripi şi poţi zbura încotro vrei tu, deci descătuşează-te de ură, de resentimente, de vechi motive de supărare şi nefericire. Nu mai au nicio importanţă acum!

Rac
Relaţia cu biserica e ceva mai aparte acum, dar nu pentru că acolo ţi-ai găsi liniştea şi alinarea, ci pentru că acolo te cheamă o emoţie mai tristă, o supărare, un eveniment cu conotaţii nu tocmai plăcute. Te apasă ceva pe suflet şi simţi nevoia unei eliberări spirituale, pe care religia ţi-o poate oarecum oferi, dar nu trebuie să te mulţumeşti doar cu atât. Există mai multe căi prin care sufletul tău se poate descătuşa din gheara sentimentelor negative. O vizită la mănăstire, o carte cu conţinut religios, o seară de meditaţie şi rugăciune în liniştea camerei tale, o zi de post, orice crezi că-ţi face bine pentru a scăpa de acel sentiment apăsător, îţi sunt recomandabile.

CITEȘTE ȘI: Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

Leu
Lumea largă e cea mai mare preocupare a ta şi simţi nevoia să o explorezi prin mijloacele pe care le ai la dispoziţie. Poate fi ziua în care îţi planifici deja un viitor concediu, şi ai o mulțime de țări pe lista de atracţii principale. Poate te gândeşti la o mutare de domiciliu şi navighezi pe tot felul de siteuri imobiliare legate de acest mare scop. Sau, dacă nu poţi pleca literalmente la drum, ai aceeaşi pasiune de explorator în tine când devorezi ghiduri de călătorie sau cărţi despre culturi îndepărtate, legende orientale despre vremuri de demult, pentru că o anumită zonă a lumii te fascinează în mod special. Parcă ceva te cheamă acolo!

Fecioară
Meriţi şi tu o zi de totală relaxare. Spune-i chiar lene, pentru că ai tras din greu în ultima perioadă şi acum ai nevoie să te rupi de orice şi să-ţi reîncarci bateriile. Fă ceva care îţi umple inima de fericire, o activitate aducătoare de linişte interioară, de bună dispoziţie, de plăcere. Că te dedici unui hobby personal de care nu ai timp decât arareori sau că te ocupi de cei dragi care te primesc cu braţele deschise, te simţi bine în această postură, cu atât mai mult că nici nu apare nimic complicat sau obositor care să te solicite în vreun fel. Ceea ce faci e comod, confortabil, amuzant, în deplină armonie cu nevoia ta de odihnă.

Balanță
Apare azi în calea ta o persoană care îţi inspiră fericire, încredere deplină, ocrotire. Te simţi în siguranţă în compania sa şi încerci să profiţi cât mai mult timp de energia pozitivă pe care o emană. Pare a fi un erou salvator pentru tine, un cavaler în armură strălucitoare ce apare la momentul cel mai potrivit, un magician care spune abracadabra şi-ţi arată asul din mânecă, un înger trimis de sus pentru a-ţi oferi ţie exact ceea ce aveai mai mare nevoie. Fii deci atent la oamenii cu care intri azi în contact, pentru că unul din ei are un rol sau poartă un mesaj cu totul special pentru tine şi pe care merită să-l asculţi şi să-l pui în practică urgent, pentru că e colacul tău de salvare.

Scorpion
Ai curajul să visezi şi să planifici viitoarele tale proiecte, pentru că inspiraţia de care ai parte acum e infinită şi generatoare de succes. Abundenţa se resimte în orice plan: abundenţă financiară, abundenţă de idei, abundenţă de soluţii, ca atare profită din plin de acest moment bogat pentru a da naştere unor planuri extraordinare pentru viitor. Ascultă-ţi muza, oricine ar fi ea: că sunt oameni care te inspiră şi îţi dau un exemplu demn de urmat prin propriile lor succese, că sunt îngeri care îţi şoptesc în ureche idei strălucite, că sunt vise revelatoare de direcţii ce merită urmate, fii deci atent la astfel de semnale divine menite să te stimuleze într-o direcţie aducătoare de fericire.

CITEȘTE ȘI: Cel mai potrivit ANTRENAMENT, în functie de zodia în care te-ai născut

Săgetător
Pleci la drum cu sufletul închis, de parcă nu ai avea nici un chef să faci acum această călătorie sau cu teamă pentru ceea ce te aşteaptă la destinaţie. Când nu ai o atitudine pozitivă cu privire la ceea ce se va petrece pe parcurs, e şi normal să înceapă să apară problemele la tot pasul, ca atare, dacă nu îţi poţi modifica starea psihică înaintea plecării, mai bine nu mai pleci deloc. Pune un zâmbet pe chip şi gândeşte pozitiv pentru că numai aşa poţi evita situaţiile neprevăzute care stau la pândă.

Capricorn
E un moment ideal să sondezi adânc în interiorul tău, chiar şi acolo unde ţi se pare că totul e în regulă, pentru că golul care te macină va fi găsit şi eliminat printr-un proces de detoxifiere profundă. Stai puţin de vorbă cu tine însuţi, ascultă-ţi gândurile cele mai intime, pentru că ele sunt cele care transmit azi prin tot felul de semne ce anume nu e complet sau perfect în viaţa ta. Cu cât eşti mai cinstit cu tine însuţi, cu atât vei găsi mai uşor punctul lipsă ca să-l poţi şterge, elimina sau umple cu ceea ce nu ai. Ce-mi lipseşte oare, te întrebi, şi luând la bani mărunţi ce simţi şi ce gândeşti, vei umple golul cu iubire, cu inspiraţie, cu lumină, cu ceva!

Vărsător
Luptă să te eliberezi din starea nefastă în care te simţi captiv de la o vreme. Tu nu eşti aşa, nu accepta nici limitele lumii în care trăieşti, nici supunerea oarbă în faţa altora care te-ar putea intimida cu ceva. Tu eşti, de obicei, un spirit mult mai liber care îşi urmează numai propriile dorinţe, or acum te comporţi de parcă ţi-ar fi mereu frică de ceva sau cineva mai presus de tine. Dacă simţi că a sta cuminte în banca ta e spre binele tău, fă-o, dar nu transforma modestia, singurătatea, retragerea în penumbră într-un motiv de nefericire şi de procese de conştiinţă. Recunoaşte că te-ai închis singur în această carceră a fricii, deci fă ceva să ieşi din ea prin voinţă proprie. Cheia e la tine!

Pești
Iertarea poate fi nemărginită, ca atare oferă-ţi azi acest mare dar divin: capacitatea de a ierta pe cei care, cumva, vreodată, ţi-au greşit cu ceva. Eşti încărcat de o energie nouă, eşti plin de toleranţă, de îngăduinţă, şi la urma urmei de iubire pură, dând dovadă de dorinţa de a şterge de pe lista amintirilor neplăcute ceea ce te-a deranjat în ultima perioadă. Arată-te pregătit să întinzi o mână spre împăcare cuiva care ar dori, poate, şi el acelaşi lucru: să reluaţi relaţia de unde aţi lăsat-o. Cel care a greşit regretă situaţia şi o regreţi şi tu, deci momentul e ideal ca şi unul şi altul să vă oferiţi iertarea!

sursa: acvaria.com

 

 

 

 

 

 

Comentarii: