SANATATE

Doctor Oz recomandă: Remedii naturale care combat orice durere

bulletproof.com

Îţi simţi umerii înţepeniţi sau ai o durere de cap care nu-ţi dă pace? Descoperă care sunt cele mai bune soluţii naturale ca să scapi de aceste dureri fără să apelezi la medicamente!

Dacă petreci multe ore în faţa calculatorului sau ai ridicat anumite greutăţi care ţi-au solicitat prea tare spatele este posibil să te confrunţi destul de frecvent cu dureri la nivelul coloanei vertebrale. Celebrul Dr. Oz oferă câteva remedii naturale pentru a trata durerile cu care te confrunţi. Iată care sunt acestea:

CITEȘTE ȘI: Doctor Oz: Testul care îți poate arăta dacă urmează sa faci infarct

1. Te doare spatele şi îţi simţi umerii înţepeniţi?

Una dintre cele mai frecvente probleme cu care ne confruntăm este durerea de spate, fie că este localizată în zona lombară, dorsală sau cervicală.

De asemenea, din cauza posturii greşite pe care o adoptăm în timpul şezutului, apare adesea senzaţia de umeri şi gât înţepenite.

Recomandările lui Dr. Oz:

  • suplimentele cu vitamina B12 care scad intensitatea durerilor de spate. Specialistul recomandă administrarea a 1-2 miligrame de vitamina B12 în fiecare zi.
  • crema cu capsaicină, substanţa care face ardeii chilli picanţi. Dr. Oz recomandă masarea zonelor dureroase cu această cremă care va da o senzaţie de căldură pentru a scăpa de durere. Chiar şi durerea de cap trece dacă masezi puţin tâmplele cu această cremă.

2. Spray nazal cu capsaicină pentru durerea de cap cauzată de răceală

Dr. Oz susţine că spray-ul cu capsaicină stimulează celulele nervoase şi le distrage „atenţia” astfel încât să nu mai simţi acest durere de cap cand eşti afectată de răceală. Se pun câte două pulverizări în fiecare nară.

3. Spray cu argint coloidal pentru dureri în gât

Are efect antibacterian şi antimicrobian. Îl găsim şi la noi în diverse magazine naturiste online şi la Plafar. Nu este costisitor şi face minuni atunci când te confrunţi cu dureri în gât. Se administrează fie amestecat în apă dacă îl găseşti sub forma lichidă, fie câteva pulverizări pe zi dacă alegi varianta cu pulverizator. Urmează instrucţiunile de pe ambalaj!

4. Ai dureri articulare?

Pe măsură ce înaintează în vârstă, multe persoane întâmpină frecvent dureri de articulaţii. Acestea apar atunci când cartilajul articulaţiilor este distrus.

CITEȘTE ȘI: Rețeta recomandată de Doctor Oz: Cum scapi de grăsimea în exces în doar 10 zile

Recomandările lui Dr. Oz:

  • extractul de Boswellia, numită şi tămâia indiană reduce durerea resimţită la nivelul articulaţiilor. Dr. Oz recomandă să alegi suplimentele cu cel puţin 40% extract de Boswellia şi să iei zilnic 300 miligrame.
  • pudra de ghimbir are efect antiinflamator. Dr. Oz recomandă să iei câte o jumătate de linguriţă cu pudră de ghimbir, de mai multe ori pe zi. Poţi să o pui în apă călduţă şi să o bei dimineaţa sau să alegi capsulele cu pudră de ghimbir.

5. Gelul cu arnică pentru dureri intense

Fie că resimţi o durere intensă la genunchi, umeri, gât, spate, Dr. Oz recomandă aplicarea unui gel cu arnică. Această plantă are un efect similar ibuprofenului, însă fără să dea reacţii adverse, explică specialistul. Aplică gelul de trei ori pe zi, masând zona dureroasă.

Comentarii: