LIFESTYLE

Două medalii de aur într-o singură zi!

Cristina Simion, cea mai bună din lume la alergare montană pe distanță lungă, și-a mai adăugat două titluri în palmares: a devenit campioană la individual și cu echipa, la Campionatul Balcanic desfășurat la Brașov.

După opt luni în care doar s-a antrenat, Cristina Simion a participat la primul ei concurs de după pandemie, și, sub privirile Constantinei Diță Tomescu,  și-a adjudecat două trofee.

Sportiva recunoaște că după o perioadă atât de mare în care nu a concurat, a avut emoții. „Aceste medalii reprezintă foarte mult, ținând cont că anul acesta e un an cu totul diferit, emoțiile au fost mari. De obicei, îmi dozez emoțiile înainte de concurs, dar neavând curse parcă le-am stăpânit mult mai greu.

Toată perioada am făcut antrenamente, dar nu știam nivelul și mi-am confirmat că sunt bine”, spune campioana mondială de alergare montană pe distanță lungă de anul trecut.

Pentru Cristina, bucuria e cu atât mai mare cu cât acest concurs s-a desfășurat chiar la ea acasă, la Brașov. „Am avut alături multe persoane dragi, care mi-au dat curaj. Sunt de două ori fericită și pentru mine și pentru medalia câștigată cu echipa”, spune atleta.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

Atletismul și-a încheiat competițiile pe 2020

La finalul acestui an competițional greu pentru toate sporturile din cauza pandemiei de coronavirus, Florin Florea, președintele Federației Române de Atletism, se declară mulțumit.

Sportul al cărui șef este a fost primul din România care și-a început activitatea după starea de urgență, iar atleții au participat la mai multe concursuri naționale și internaționale.

„Sunt foarte fericit că am reușit să organizăm și această competiție, practic terminăm sezonul internațional ca și competiții sportive”, spune Florin Florea.

 

 

 

 

 

Comentarii: