LIFESTYLE

Viața adversarului lui Trump, un șir infinit de drame

Inițial, suntem tentați să nu le ascultăm poveștile, pentru că nu-i așa?, nici ei nu le ascultă pe ale noastre. Însă nu ai cum să nu te oprești măcar să asculți când ți se relatează povestea vieții lui Joe Biden, contracandidatul lui Donald Trump la alegerile prezidențiale ale Statelor Unite.

Omul și-a îngropat doi copii și o soție, și-a dus cu el în spate aceste poveri grele. Avea doar o lună după ce a câştigat prima cursă pentru Senat, când Biden a primit o veste devastatoare.

Soţia sa, Neilia, şi fiica lor de 13 luni, Naomi, au murit pe loc, într-un accident de maşină. Ceilalți doi copii, Beau şi Hunter, care se aflau, de asemenea, în maşină, au fost, de asemenea, grav răniţi, dar au supravieţuit accidentului.

”Pentru prima dată în viaţa mea, am înţeles cum ajung unii oameni să îşi ia viaţa. Nu pentru că erau erau nebuni, ci pentru că fuseseră în vârful muntelui, dar ştiau în inima lor că nu vor mai ajunge niciodată acolo.

Îmi amintesc că am ridicat privirea şi am spus: „Doamne”, de parcă aş fi vorbit eu însumi cu Dumnezeu, „Nu poţi fi bun?”, povestea el mai târziu, scrie OK Magazine!

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Și-a îngropat doi copii

Dar viața i-a mai rezervat încă o mare lovitură politicianului care între timp, își găsise alinare în brațele celei de-a doua soții cu care are o fată.

În 2013, fiul lui Beau a fost diagnosticat cu cancer cerebral și operat. Și deși intervenția a fost considerată un succes, iar Beau a făcut toate terapiile posibile și imposibile, cele mai scumpe tratamente, după doi ani, maladia a recidivat agresiv.

În mai 2015, Beau Biden a murit la doar 46 de ani, iar ultimele zile le-a petrecut la la un centru de reabilitare din Maryland, luptând împotriva bolii. Din păcate, nu a reuşit.

 

 

 

Comentarii: