LIFESTYLE

Dragoste pe semicerc în vremea pandemiei de coronavirus!

Izolarea din pricina pandemiei de coronavirus nu i-a prins pe picior greșit pe toți sportivii. Un exemplu fericit este cel al soților Rotaru – cuplul de handbaliști de la naționalele de seniori ale României.

Cei doi se antrenează zilnic, cel puțin o oră, și se „ajută” de cele două pisici superbe pe care le consideră ” copiii ” lor. Vlad, pivotul echipei CSM București, și Andreea, centrul celor de la Buzău, sunt fericiți că au parteneri de pregătire, dar mărturisesc faptul că le e dor de handbal și abia așteaptă să se reia competițiile.

Citește și: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

„Gătim și ne ocupăm timpul cu pisoii”

Cei doi handbaliști „tricolori” au și un mesaj pentru românii: să respecte toate recomandările autorităților.

„Este foarte important să stăm acasă, dar asta nu înseamnă că nu facem mișcare. Ne este dor de handbal, de suporteri, de meciuri și abia așteptăm să ne reluăm activitatea în mod normal. Când nu ne antrenăm, ne ocupăm timpul cu pisoii, pe care-I considerăm ca pe niște copii. Gătim și ne descoperim noi talente: pictăm, facem puzzle-uri”, spune Andreea Rotaru, handbalistă echipa națională a României.

Partenerul ei, Vlad, și el component al naționalei de handbal masculin, o completează:”Ne este foarte greu fără handbal, dar încercăm să ne pregătim în fiecare zi cel puțin o oră. Am noroc că nu sunt singur și am partener de antrenament tot timpul și abia așteptăm să începem pregătirea cu echipele de club”, povestește Vlad.

 

 

 

 

Comentarii: