LIFESTYLE

Drama înfiorătoare a Lorenei Balaci! Fiul ei a stat în comă 5 săptămâni, dar medicii și Dumnezeu au făcut miracole!

La un moment dat, prezență extrem de activă pe rețelele de socializare, mai exact după 1 mai anul trecut, Lorena Balaci a dispărut subit din spațiul public. Așa cum recunoaște chiar ea, fiica fostului mare fotbalist Ilie Balaci și fosta soție a lui Eugen Trică, doar apropiații au știut de ce, care a fost motivul. Și a fost unul crunt, teribil, pentru o mamă. Fiul cel mare, Hristu, nu s-a mai trezit într-o dimineață, stând câteva săptămâni în comă.

,,În mintea mea era așa: sindrom de burnout, pentru că el muncea extraordinar de mult. Era angajat la Teatrul Național din Brașov, nu avea o viață foarte simplă acolo. Mai juca în niște piese în București, era și anul I de master. Făcea naveta, deci gradul lui de extenuare era destul de ridicat. Apoi, când am ajuns la ei acasă și l-am văzut cum era am crezut că era vorba de o meningită, pentru că avea acele semne”, a declarat Lorena Balaci, în podcastul lui Nasrin Ameri.

CITEȘTE ȘI: DIETE RAPIDE/ ”Dieta Prințesei”, cea mai cunoscută și eficientă dietă

”Nu m-am rugat la tata!”

,Inițial, am trecut prin mai multe etape de analize, el fiind în comă, nu am știut ce este până nu i s-a pus un diagnostic concret. Doar se vehiculau anumite lucruri. Și am început să citesc mult. Și apoi am aflat că este vorba despre boala adem. Doar apropiații mei au știut prin ceea ce trec timp de cinci săptămâni, medicii erau neputincioși, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu, El lucreză prin oameni. Hristu a mers cu ambulanța la spitalul Floreasca și acolo a avut parte de neurologi buni”, a spus Lorena Balaci.

,,Stând cu Hristu de pe 5 mai, până pe 15 iulie, eu am putut să îl vizitez. El nu dădea niciun semn. Era și o comă indusă pe lângă coma lui. Nu m-am gândit nici măcar o secundă că el nu ar mai fi în viață. Nu am vorbit cu tata, pentru că în cazuri din astea nu trebuie să te rogi la cei care au plecat, pentru că ei au plecat într-o lume mai bună și s-ar putea să îi aibă acolo lângă ei. I-am spus doar să mi-l lase”, a spus Lorena.

„O să fie un film treaba asta. Hristu o să facă un film, de asta nu vreau să vorbesc foarte mult. A început de la Covid. O boală post virală. A început de la Covid- luat în râs de unii. Pentru prima dată, a fost diagnosticat în februarie 2022 cu Covid. Eu n-am avut. Eu sunt vaccinată. Pe data de 5 mai, s-au declanșat niște abcese cerebrale. Într-o zi n-a mai putut să se trezească.

El stă cu Letiția, cu iubita lui. M-a sunat Letiția, am chemat Salvarea. Am plecat imediat din Colentina. Ei stau Dorobanți. A venit Salvarea, l-a dus la spital. I-au făcut un CT. Asta după ce șase ore am așteptat testele toxicologice.
La CT s-au văzut două formațiuni pe creier. A doua zi, la RMN, s-au văzut mai multe formațiuni. Nu mai avusese niciun alt virus în corp decât cel de la Covid”, a mai povestit Lorena Balaci.

 

 

 

Comentarii: