LIFESTYLE

Dana Săvuică explică de ce a făcut opusul a ceea ce-și doresc femeile în ziua de azi. Adică și-a tăiat sânii în epoca în care e moda silicoanelor: `Nu sunt disperată să arăt bine, nu mai puteam să dorm noaptea!`

Prima femeie din România plătită ca să apară pe coperta Playboy și model faimos de ciorapi pe vremea lui Ceaușescu, Dana Săvuică și-a contrariat admiratorii, Recent, vedeta a apelat la medicul estetician Pascal Dameh și și-a făcut o operație de reducție și lifting a sânilor. De ce a recurs la așa ceva în epoca în care, de regulă, femeile își pun silicoane, a explicat pentru Click.

”Mă simt mult mai bine. Eu am și o operație pe coloană, în zona lombară. Începusem să am dureri mari de câtiva ani buni, dureri cervicale. În perioada menopauzei, sânii mei care sunt naturali, au explodat, pur și simplu. Deveniseră foarte mari, grei, căzuseră. Dar, era vorba despre sănatate nu mai puteam să dorm noaptea. Nu mai puteam să dorm pe burtă, aveam dureri mari de cap, luam un Nurofen la două zile.

Operația în sine nu a durut. Când m-am trezit din anestezie totul a fost ok. A doua zi am plecat de la spital, am stat doar o noapte. Am plecat pe picioarele mele. Am primit un tratament medicamentos, dar nu am luat decât o dată sau de două ori un calmant.  A fost waw! Mărturisesc că mi-a fost foarte frică de această operație. Frica asta m-a ținut ani întregi, am bătut pasul pe loc degeaba., a povestit Dana Săvuică pentru click.ro.

CITEȘTE ȘI: Top MINCIUNI pe care femeile le spun barbatilor

”La mine este un lifting și o reducție, fără ajutorul implantelor. Eu aveam sâni. Aveam de unde și atunci nu aveam nevoie de susținere cu implanturi. Am negociat cu doctorul în funcție și de corpul meu, ca să fie sânii în armonie cu corpul meu. A luat cam 20 la sută.

Eu nu fac intervențiile din vanitate sau pentru că sunt disperată la anii mei să arăt bine. Eu sunt foarte atentă la semnalele pe care mi le transmite corpul meu. Nu mă interesează gura lumii și nici să apar într-un nou pictorial, cum cred unii și alții. Nu m-au interesat nici pozele sexy la care unii bărbați se uitau noaptea. Acum, le-am luat jucăriile, gata! Să fie sănătoși!”, a completat fostul model din Epoca de Aur.

Comentarii: