LIFESTYLE

Prima româncă de pe coperta Playboy s-a operat! Majoritatea femeilor își bagă, Dana Săvuică și-a micșorat bustul

Dana Săvuică, fost model celebru al Epocii de Aur și prima femeie din România care a pozat pe coperta Playboy, s-a mândrit întotdeauna cu sânii ei voluptoși.

Doar că de la un punct, ce nu știu femeile, în general, e că un bust voluminos vine la pachet cu ceva probleme de sănătate. Iar Dana Săvuică a decis că acum asta este cel mai important. Și și-a făcut o operație de reducere și una de lifting.

CITEȘTE ȘI: Brigitte Macron în ținută sobră. Vezi DE CE a renunțat la fustele mini /FOTO

„Iată-mă, la două zile după operație. Mă simt bine și vă mulțumesc pentru toate urările de recuperare rapidă, mesaje care mi-au făcut foarte mult bine pentru că am trecut printr-o operație destul de complicată.

Pentru femeile care vor să treacă prin această operație, dragile mele, să știți că se poate face, nu este atât de traumatizant pe cât credeam și eu. Am avut o frică. Frica aceasta este justificată. Până la urmă, este vorba despre sâni, este o zonă extrem de sensibilă, super vascularizată și să știți că am stat de vorbă cu mulți doctori”, a spus Dana Săvuică pe contul său de Instagram.

„Acum sunt acasă. Nu trebuie să stau în casă, nu trebuie să stau liniștită, nu trebuie să stau la pat, ci din contră, trebuie să mă mișc și trebuie să stau dreaptă și singura condiție este să am grijă să nu ridic greutăți, nici măcar sticla de apă de doi litri. Cel mai important este să port bustiera medicală”, a adăugat primul Playmate din Playboy.

Comentarii: