LIFESTYLE

S-a aflat adevărul despre căsnicia Loredanei Groza! A divorțat sau nu cântăreața? Tatăl vedetei spune tot

De când a început să circule zvonul cum că ea și Andrei Boncea au luat-o pe drumuri separate, Loredana Groza n-a spus nicioodată dacă a divorțat sau nu de soțul ei.

Iar lumea a speculat, având în vedere că de pe degetul celebrei artiste a dispărut, la un moment dat, verigheta. În plus, Loredana și Boncea, care au împreună o fată, nu au mai apărut de mult în public împreună.

Tatăl vedetei, Vasile Groza, a făcut însă lumină. Și a confirmat pentru cancan.ro divorțul fiicei sale. „Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a spus tatăl Loredanei.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

De asemenea, tatăl artistei i-a ținut partea, cum era și firesc. Și a susținut că fiica sa nu are nicio operație estetică. „Loredana nu are nicio operație estetică. Dar asa e lumea, vorbește, nu ne deranjează ce se spune. Ea așa are constituția fizică, e la fel ca mama mea. A murit la 83 de ani, dar arăta mult mai tânără.

Doamne ferește, când le vezi pe unele cu asemenea sâni. Loredana are tot ce trebuie pentru un om frumos și talentat. Nu a alergat după așa ceva. Voce i-a dat Dumnezeu. Dar unele femei sunt invidioase. Dar dacă doi spun de rău, iar ceilalți de bine, e o balanță care atârnă în favoarea binelui”, a spus Vasile Groza.

Comentarii: