LIFESTYLE

Loredana şi criza femeii la 50 de ani? Admiratorii artistei s-au împărţit în tabere pro şi contra, dar medicii esteticieni îi dau vedetei nota 10 pentru aspect

Dacă a descoperit Lori vreo poţiune magică, vreun elixir al tinereţii fără bătrâneţe, nu ştiu încă. Dar ştiu că medicina din ziua de azi face minuni, mai ales dacă îţi permiţi să te respecţi ca femeie. Cum Loredana este genul de artist-cameleon care şi-a cucerit publicul prin schimbările radicale de look, nu ar fi nimic extraordinar ca ea să şocheze audienţa prin anumite ipostaze. Doar că o parte a fanilor e de părere că îndrăgita cântăreaţa a exagerat în ultima vreme.

De altfel, Loredana a stârnit o uriaşă polemică în mediul online după ce şi-a pus bustul generos, decoltat la extremă, pe Instagram. O adevărată revoluţie s-a pornit imediat, de o parte au fost cei care s-au bucurat de priveliştea generoasă şi au lăudat-o pe Lori, iar de cealaltă parte s-au postat cei care au criticat-o şi i-au transmis că la valoarea ei este mult prea mult…

Lori n-a fost însă niciodată vreo pudică. A fost mereu non-conformistă. Dar cârcotaşii sunt convinşi că în ultima vreme, vedeta a cam exagerat nu doar cu ţinutele extravagante, ci şi cu operaţiile estetice. “Mă bucur că sunt subiectul lor de senzaţie, mă bucur că după atâţia ani noul meu look şi noile mele apariţii îi interesează, şi ăsta e pentru mine, cel mai frumos compliment.”, s-a limitat să comenteze Loredana.

Citeşte şi: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Încerc să fiu în fiecare zi the best of me!”

Tabloidele au început să-i contabilizeze îndrăgitei artiste fiecare vizită la medicul estetician. Pozele Loredanei au fost analizate şi întoarse pe toate feţele. A fost chiar acuzată că foloseşte fotoshop-ul în exces şi filtrele care să-i şteargă anii de pe chip. Însă Loredana a zâmbit mereu. Cârcotaşii au pus transformările Loredanei pe seama crizei vârstei mijlocii. Şi pe faptul că ar vrea să-şi ţină aproape soţul care s-ar mai uita şi în alte direcţii. Artista spune însă că ştie ce are acasă şi că nu sunt decât zvonuri. Iar reinventarea ei ţine doar de latura artistică a unui personaj pe care l-a cultivat în timp. Şi mai ţine cumva şi de condiţia ei de femeie care se respectă.

O femeie este ca vinul… Cu cât este mai maturat, în butoaie d’alea bune, curăţate la timp, cu atât e mai bun”, obişnuieşte să spună vedeta care nu crede în povestea că vârsta e doar un număr. Iar medicii esteticieni îi dau dreptate cântăreţei care se apropie vertiginos de 50 de ani. După părerea Adinei Alberts, Lori arată mai bine decât în urmă cu 30 de ani. “În fiecare zi încerc să fac o schimbare. Să fiu the best of me…, mai spune Loredana care tocmai ce a lansat o nouă piese în colaborare cu trupa Voltaj.

 

Comentarii: