LIFESTYLE

Cât pe ce să rămână paralizată! Dana Săvuică, operată de urgență după ce a căzut în baie

Au fost clipe teribile pentru fostul model , care, din cauza durerilor crunte de la coloană, a căzut efectiv în baie. Și a chemat salvarea, medicii băgând-o de urgență în operație de hernie de disc, ca să nu rămână paralizată.

S-a întâmplat în noiembrie anul trecut, iar Dana Săvuică a povestit despre asta, în Click. Risca să îi paralizeze un picior, așa că nu a fost ușor și nu e nici acum de gestionat o asemenea situație. Acum, Dana zice că respectă cu sfințenie indicațiile medicilor și ale terapeuților.

CITEȘTE ȘI: Top MINCIUNI pe care femeile le spun barbatilor

Interzis la tocuri!

Vedeta dă și câteva detalii despre ce are și ce nu are voie să facă, după intervenția suferită. „Era cât pe aici să îmi paralizeze piciorul dacă nu mă operam. Îți ia foarte mult timp să te recuperezi. De obicei, între 6 luni și un an durează recuperarea, depinde de organism.

Nu mai am voie să port tocuri, doar pantofi sport, balerini. Doar la evenimente mai port, dar tocuri mici, de 3 sau 5 cm, și stau cel mult o oră încălțată. Trebuie să reintru în stilul de viață normal, am fost în Sri Lanka, am început să dansez.
Ritmul de viață l-am câștigat, dar am grijă să nu car valize, saci de gunoi, nu fac mișcări bruște”, a mai declarat blondina pentru Click.

 

 

 

Comentarii: