LIFESTYLE

Drama teribilă prin care a trecut Andreea Marin! A pierdut două sarcini, medicii nu-i mai dădeau șanse

Senzația generală era, până acum, că despre Andreea Marin se știe totul. Aproape toate secretele ei, viața ei, au fost disecate și analizate de tabloide de când frumoasa moldoveancă a devenit ”zâna Surprizelor”.

Dar iată că niciodată nu știe chiar totul. De curând, Andreea Marin și-a deschis inima și a vorbit despre momentele grele din viața ei pe care lumea nu le știe. Înainte să de a o avea pe Violeta, vedeta a pierdut două sarcini.

„Lucram la ştiri, când, într-o dimineaţă, mi s-a făcut rău. Cu o oră mai devreme făcusem sport. Nimic nou, efortul obişnuit de fiecare zi. Durerea a venit ca din senin, ca un cuţit împlântat în stomac. Apoi, o mână nevăzută a tras cuţitul în jos.

„Aveţi un litru de sânge în abdomen. Socotiţi dumneavoastră dacă e grav sau ba.» În maximum o jumătate de oră trebuie să fiţi pe masa de operaţie.” „Şi dacă nu?!”, am zis eu, de colo, încercând să-mi adun ultimele fărâme de curaj.

„Dacă nu… muriţi, domnişoară. Dar dacă da, mai aveţi cel puţin 50 la sută şanse să fiţi pe viitor mamă. Nu neglijaţi această şansă”, a povestit Andreea Marin în Viva.

CITEȘTE ȘI: Înregistrarea secretă cu prinţesa Diana: Acum s-a aflat adevărul!

Pe masa de operație, de ziua ei

A doua oară s-a întâmplat când Andreea Marin era căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. „Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie şi, pentru prima oară după foarte mulţi ani, simţeam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodată: sarcină extrauterină.

În minutele următoare, şansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească, totul depindea de un singur amănunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sănătoasă sau cea ciuntită în urmă cu ani.

Nu-mi găseam liniştea şi mintea mea derula la nesfârşit: şi dacă e pe partea sănătoasă, bisturiul îmi va reteza, odată cu ea, şi ultima şansă”, a explicat Andreea.

 

 

 

Comentarii: