LIFESTYLE

Drama unei îndrăgite actrițe! A pierdut tot ce avea mai drag și nu mai vrea să trăiască!

Pe Natașa Raab o știe lumea din telenovelele românești și mai ales din reclamele la iaurt și brânză. E foarte populară și îndrăgită, însă puțini cunosc povestea tristă din spatele femeii care zâmbește pe micile ecrane.

Actriţa în vârstă de 66 de ani și-a pierdut soțul acum câtva timp. Iar problemele ei de sănătate s-au agravat. ‘Soţul meu a avut un cancer de vezică urinară. Este foarte greu când ai un pacient medic, pentru că nu e uşor să-l ‘prosteşti’ să facă ce vrei tu.

El spunea că ştie mai bine ce e bine şi cum e bine să facă. Ne-a părăsit anul trecut şi m-a lăsat singură. Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 20 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie.

Imediat după aceea a venit moda cu insemi­nările în vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini. Nu duc lipsă de copii’, spunea Natașa Raab pentru Click.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Sunt lovită de soartă!”

După moartea soțului ei, Natașa Raab se simte mai singură ca niciodată. Pentru că așa cum povestea chiar ea, problemele de sănătate i-au distrus nu doar visul de a fi mamă, ci și pe acela de a mai urca pe scenă.

‘Mă simt foarte rău, vreau să mor şi eu, nu mai sunt aşa volubilă cum eram. Am o însoţitoare, Victoria, care stă aici cu mine, la Craiova. Sunt foarte bolnavă, am o boală autoimună care îmi afectează creierul.

Sunt lovită de soartă, aşa am fost toată viaţa, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma, viaţă mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor să merg după soţul meu drag şi iubit’, se confesa îndrăgita actriță.

 

 

 

Comentarii: