LIFESTYLE

Ducesa de Cambridge arată fabulos la 40 de ani! Ce are în comun Kate Middleton cu Lady Diana

Kate Middleton a făcut furori, ieri, în ziua în care a împlinit 40 de ani, arătând publicului trei poze de senzație, îmbrăcată în ținute marca Alexander McQueen.

De altfel, toată lumea este de acord că Ducesa de Cambridge pare să fi găsit elixirul tinereții fără bătrânețe, afișând la această vârstă și după trei nașteri o siluetă de adolescentă.

Însă Kate are anumite principii de la care nu se abate, în sensul în care continuă să practice sport și să aibă grijă la ce mănânc, urmând un stil de viață și o dietă extrem de sănătoasă.

Nu degeaba, de când a intrat în familia regală, Kate Middleton a devenit un adevărat fashion icon și un model de frumusețe în Marea Britanie.

CITEȘTE ȘI: Kate Moss dezvăluie trucul ei de frumusețe pentru o PIELE NETEDĂ

Regimul Ducesei

Kate este o împătimită a sportului, are un antrenor personal și este membră a elitistului Harbour Club din Chelsea, care a fost favoritul Prințesei Diana. Ducesei îi plac yoga și CrossFit-ul, dar practică și tenisul și schiul cu familia.

În ceea ce privește alimentația, Kate Middleton preferă o dietă cu alimente crude, mâncăruri sărace în carbohidrați și bogate în proteine ​​- dar se bucură ocazional de pizza și curry la pachet ca deliciu.
Î

nainte de nuntă și după ce i-a născut pe Prințul George și pe Prințesa Charlotte, ea ar fi urmat dieta Dukan, populară printre modele și vedete. Include proteine ​​slabe, pâine integrală, legume și fructe. Kate bea smoothie-uri dimineața și după-amiaza care conțin spirulina (un tip de alge), kale, matcha – o pudră de ceai verde măcinată fin – spanac, romaine, coriandru și afine.

 

 

 

 

Comentarii: