LIFESTYLE

După ce a învins două forme de cancer, Eugenia Șerban explică de ce a făcut o anumită alegere: `Îmi dă o stare mai bună`

Anul 2019 a fost unul cumplit pentru una dintre cele mai frumoase actrițe din România. Eugenia Șerban a fost diagnosticată cu două forme de cancer: unul ginecologic și altul la sân. Și a luat o decizie-fulger. Să facă o operație dificilă, de 12 ore, apoi a trecut pe chimioterapie.

S-a tuns scurt, și-a vopsit părul albastru și încă o face. „Mi-am ales culoarea atunci când a început să crească părul. Nu știu dacă îmi place culoarea albastru, dar m-am obișnuit și momentan rămân așa. Îmi dă o stare mai bună”, a spus Eugenia Șerban pentru Click!

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

De altfel, frumoasa actriță ajunsă la 53 de ani anunța încă de atunci. „Sunt OK! Mă simt bine. Urmez în continuare tratamentele pe care le am de făcut, mi-am pus gene, mi-am făcut părul albastru, acum e simplu să mă spăl pe cap, pentru că este scurt, mănânc foarte multe fructe pentru că e vară, cireșe, pepene roșu, piersici, caise, mere și mă întrețin.

Fac tratamente corporale, nu am celulită, dar fac pentru tonus, pentru fermitatea pielii, pentru a mă menține în formă, radiofrecvență. Am apelat și la botox acolo unde am simțit că este nevoie și îmi doresc foarte tare să intrăm în normalitate, să se redeschidă teatrele. Am început să îmi reiau viața!”, declara Eugenia Șerban în pandemie.

 

 

 

 

Comentarii: