LIFESTYLE

După ce și-a luat maimuță de companie, Viorica de la Clejani ar mai vrea un tigru, o vulpe și un dihor! Ce spune Ioniță

Personje pitorești, Clejanii sunt o atracție atât când dau recital pe scenă, cât și în afara ei. Internetul a sărit în aer după ce Viorica și Margherita s-au lăudat cu noua atracție a casei: un pui de maimuță pe nume Lio.

Dar, spune Viorica, costă ca să crești o maimuță. Bani mulți, zice regina muzicii de petrecere, care este fascinată de Lio: ”Mănâncă numai fructe exotice, legume. Acum este bebeluș, are aproape două luni. Doamne, mor de ea… Salată verde mănâncă numai miezul, decojește anumite fructe, își i-a apa din fructele alea zemoase.”, povestește artista, care șochează din nou.

Viorica susține că nu se va opri la puiul de maimuță. Și are de gând să aducă în vila Clejanilor și un pui de tigru, o vulpe sau… un dihor. Cum s-ar descurca ea cu autoritățile, nu pare să-și pună încă problema, ci mai degrabă se gândește cum să îl convingă pe capul familiei, pe Ioniță.

 

Citește și: Ce SALARIU avea Nicolae Ceauşescu? Diferența față de conducătorii de astăzi ai României

 

Ar face clinică pentru animale…

…Dacă ar avea ceva ajutor de la stat, este afirmația făcută de Viorica în emisiunea lui Cătălin Măruță.  „Eu iubesc animalele în general sunt atașată de ele, încât dacă aș avea o putere și m-ar susține financiar politicienii, eu aș deschide o mare clinică. Sunt o mare iubitoare de animale,  te înțeleg atât de bine, sunt alături de tine când ești stresat”, susține soția lui Ioniță.

Dar ce părere ar avea Ioniță? E lesne de imaginat în condițiile în care tot Viorica mărturisește că celebrului lăutar nu îi convine deloc nici faptul că au acum maimuță. Care, una peste alta, îl mai și mușcă.

Și dacă lui Ioniță nu-i prea surâde că Viorica a adoptat maimuțica, ce e cert e că de când au postat imaginile cu maimuțica pe rețelele de socializare, din partea internauților au avut parte numai de reacții pozitive.

 

Clejanii, mereu în prim-plan

Cu maimuță sau fără,  Viorica și Ioniță de la Clejani fac mai mereu deliciul fanilor lor. Viorica nu se sfiește niciodată să dea din casă mai toate secretele cuplului, deși Ioniță pare să nu fie mereu prea încântat de faptul că soția lui spune aproape tot la televizor.

Însă Viorica este înzestrată cu un umor molipsitor în fața căruia bărbatul cedează de fiecare dată. Chiar și când simpatica cântăreață povestește într-un stil aparte despre operațiile estetice suferite de… Ioniță. Da, da, nu doar Margherita a trecut pe la cabinetul esteticianului, ci și rigidul Ioniță care și-ar fi făcut implant de păr și anumite procedee de întinerire. Cum ar fi, glumește consoarta lăutarului, liftingul cu… seu de oaie!

 

Citește și: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

 

 

Prietenii lui Johnny Depp

În urmă cu doi ani, paparazzi s-au călcat în picioare ca să surprindă imagini de la o întâlnire între actorul și cântărețul Johnny Depp și amicii lui din România, lăutarii de la Clejani.

Ioniță și superstarul hollywoodian sunt prieteni vechi,  după ce s-au cunoscut în 2000, la filmările pentru filmul ”The Man Who Cried”.  Ioniță și Taraful Haiducilor au jucat într-o scenă, iar după ce și-au terminat munca, actorul i-a invitat pe toți la o petrecere privată la reședința lui din Los Angeles, acolo unde au apărut și alte nume mari ale scenei, precum Tom Cruise sau Nicole Kidman.

Ioniță a povestit la un moment dat că de ziua lui, a primit din partea lui Depp un acordeon, după ce în timpul unui recital în ploaie și-l spărsese pe al lui. Clejanii s-au regăsit cu marea vedetă și la Paris acolo unde Viorica l-a făcut pe american să plângă după ce i-a cântat un cântec tradițional țigănesc.

 

Comentarii: