featured LIFESTYLE

Dureros! Viorel Lis se roagă de Oana să nu-l ducă la azil, după ce a văzut ce s-a întâmplat cu Arșinel

doctorulzilei.ro

Bătrânețe, boală grea! Așa s-ar putea spune, însă când vine vorba despre fostul primar general al Capitalei, nu e vorba doar despre vârsta înaintată, cât despre bolile care l-au copleșit în ultimii ani pe Viorel.

În ultima perioadă, Lis a trecut prin multe cumpene, de la Covid, la infarct și până la pareză, ca să nu mai vorbim și despre AVC-ul suferit acum câțiva ani sau de diabetul care l-a doborât practic odată ce a îmbătrânit.

I-a rămas alături un singur om, Oana, tânăra parteneră, care încearcă să facă tot posibilul pentru a-l îngriji, inclusiv să se expună criticilor și să ceară public donații în numele lui Viorel.

CITEȘTE ȘI: BOALA SECOLULUI! Ce trebuie să faci dacă te confrunți cu această afecțiune

Nu le ajunge pensia fostului edil nici măcar pentru tratamente, așa că Oana n-a ținut că va urma un val de hate și a postat un mesaj pe Facebook în care a cerut ajutor.

Însă pentru Viorel care și așa suferea de o depresie accentuată în ultima vreme situația nu e deloc bună. Iar după ce a văzut la tv știri cu ceea ce trăiește marele actor Alexandru Arșinel, care a fost dus la azil, iar apoi a ajuns la Terapie Intensivă, Lis este speriat.

„S-au strâns câteva donații atunci, sunt fericită pentru că mi-a trimis cineva din altă țară un scaun special. Viorel se uită la televizor, a văzut cazul lui Arșinel, pe care îl stimează foarte mult, și mă ruga să nu ajungă ca el, la azil, m-a implorat să nu-l părăsesc”, a declarat Oana Lis, potrivit România TV.

 

 

 

 

Comentarii: