featured LIFESTYLE

Bahmuțeanca, terorizată de fostul iubit? Vedeta spune că grecul Nikos i-ar fi furat identitatea virtuală și că îi pune coroane mortuare în fața blocului

sursa: Click!

Adriana Bahmuțeanu ar trebui să fie în sfârșit liniștită. Tocmai ce s-a logodit și are planuri de căsătorie cu George, un român stabilit în America de ani buni. Doar că vedeta se plânge că încă mai are de tras cu fostul iubit.

Bahmu povestește că ar fi hărțuită de artistul Nikos Papadopoulos, cu care a fost împreună până anul trecut. Adrianei îl acuză că i-a fi spart conturile mai multor rețele de socializare, iar oamenii legii fac investigații în acest caz delicat.

„El să-mi lase viața personală în pace! Eu pot să spun doar atât: am fost șantajată și hărțuită de acest om timp de un an și jumătate, tocmai cu aceste parole de la paginile mele. Furtul de identitate virtuală se pedepsește penal, este infracțiune în România”, spune fosta prezentatoare la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

De asemenea, la jumătatea lunii iulie, Adriana a cerut un ordin de protecție împotriva lui Nikos, iar magistrații au respins cererea vedetei. În contrapartidă, prin vocea avocatului său, cântărețul grec a pretins că nu mai are nimic de împărțit cu Bahmuțeanca și că fosta soție a lui Prigoană s-a răzbunat pe el fiindcă i-ar fi cerut înapoi banii împrumutați.

Despre care Bahmu suține însă că sunt ai ei, compensație după un proces, ar fi intrat în conturile grecului, iar el doar i-ar fi returnat. În schimb, motivul pentru care a cerut ordin de protecție este altul. Unul demn de filme horror, dar care nu e luat în seamă de instanță.

”Dacă vine de exemplu în fața ușii și îți pune coroane mortuare, nu e o faptă, că nu ai cum să demonstrezi că ți-a făcut ceva, nici măcar nu te atins pe mână. Deci îl lasă în pace poliția!”, dezvăluie Adriana la Antena Stars.

 

 

 

 

Comentarii: