LIFESTYLE

E oficial! Fostul Andreei Bălan și asistenta tv sunt izolați și împreună la ea acasă

N-a fost chiar o surpriză pentru marele public că George Burcea și Viviana Sposub sunt într-o relație! Așa că atunci când ex-ul Andreei Bălan și prezentatoarea de la meteo au hotărât că e timpul să nu se mai ascundă, n-a fost chiar așa o mare bombă. Pentru că toată lumea a înțeles încă de la filmările emisiunii ”Ferma” ce se petrece.

Din păcate sau din fericire, nu se știe deocamdată, Burcea și Viviana pornesc din start la izolare timp de 14 ani, pentru că cei doi amorezi au aflat în weekend că au fost depistați pozitiv cu Covid-19.
George Burcea și Viviana Sposub au rupt tăcerea, desigur, la o emisiune de pe Pro TV, ”Vorbește lumea”, acolo unde și muncește, de altfel actuala iubită a actorului.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Mama Vivianei face revista presei

Actorul și vedeta tv au vorbit despre tot, de la iubire la, evident, simptomele de coronavirus pe care le au. ”Am descoperit, din greșeală, că sunt infectat. Duminică spre luni am avut o durere de cap destul de mare, pe care am pus-o pe fondul oboselii. M-a ținut o zi, după care nu am avut nimic.”, a spus George Burcea.

”Imediat după ce am aflat rezultatul lui George, mi-am făcut și eu testul, pentru că noi am cam petrecut timpul împreună. Important este că suntem bine, deocamdată nu avem simptome, stăm izolați, ne-am anunțat familiile.”, a completat Viviana, care împreună cu George au decis să se izoleze timp de 14 zile, la ea acasă.

”Noi nu locuim împreună, dar eu stau în apartament cu nașul celui de-al doilea copil și am decis să nu riscăm să-l infectăm!”, a declarat George. Iar Viviana a adăugat: ”Mi-e teamă că nu am stat în viața mea două săptămâni, legate, cu un bărbat!”

”Noi credem că toată lumea ne iubește.Mă bucur de ceea ce mi se întâmplă și vreau să trăiesc prezentul”, a fost ceea ce a spus George Burcea când a venit vorba despre povestea lor. Viviana a recunoscut că mama ei este cea care face revista presei și îi informează, chiar și fără să i-o ceară ei.

”Ne ține mama la curent. Mama e fericită că eu sunt fericită și, cu siguranță, îl apreciază foarte mult pe George. Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul său. Și alegem să ne bucurăm de prezent.”, a spus Viviana.

 

 

 

 

 

Comentarii: